FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAŢIONALA

Walter Zenga: "E greu să analizezi un meci cu un astfel de rezultat"

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 octombrie 2009 00:00

Walter Zenga, antrenorul lui Palermo a acordat o declaraţie după Serbia - România, 5-0.

"Îmi pare foarte rău pentru România. E o înfrangere grea, cu toate că e o diferenţă între echipele Serbiei şi României. E o ruşine, e greu să analizezi un meci cu un astfel de rezultat. Răzvan Lucescu nu trebuie să se descumpănească. Ce e negativ trebuie scos, iar ce e bun trebuie scos pentru a remedia ceea ce e greşit", a declarat Zenga la GSPTV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
dynamovist
dynamovist  •  11 Octombrie 2009, 05:32

ce e rau sa plece: razvanel impreuna cu finii,cumnatii,cumetri si jucatorii impusi de verii fecalii. sa ramana Radoi, Chivu, Andrei Cristea, Apostol azi, orice fundas dreapta si stanga din serie b juca mai bine decat maftei si rat.sunt convins ca hagi alearga mai repede cu spatele decat gioane. cu cateva exceptii astia sunt o generatie de ratati, care manjesc tricolorul tarii.

 •  11 Octombrie 2009, 00:25

(continuareLa al doilea,aş vrea să ştiu cine a fost ne.norocitul care a făcut pe vedeta,a driblat şi a pierdut mingea…La următoarele 3 , mijlocaşii,fundaşii şi Coman au dormit,nişte papa.gali…Coman a greşit la toate golurile,prin plasament.Nu are. Apostol şi Varga au devenit deja vedete,Mutu şi Adr. Cristea sunt mai vioi prin baruri,de ce i-a băgat în teren !?Chivu a luat cartonaş ca să nu joace cu Feroe,e prea important… Rămâneţi la Belgrad,să-şi bată joc sârbii

 •  11 Octombrie 2009, 00:24

SĂ NU MAI REVENIŢI ÎN ŢARĂ, NE.SIMŢIŢILOR ! În frunte cu Lucescu Răzvan. Aţi umilit o ţară dar nu ştiu dacă pricepeţi asta…Trebuie să plece şi M.Sandu,să-l lase pe Gică P.,care are grijă şi de generaţia nouă.Vezi şi 1-5 la tineret… Culmea : Serbia era o echipă de bătut azi ! Pentru că Răzvan L. nu i-a învăţat să nu facă faulturi,asta au făcut mereu ! Iar primul gol s-a luat după un corner…La al doilea,aş vrea să ştiu cine a fost ne.norocitul care a

Vezi toate comentariile (5)
Comentează