GSP SPECIAL  »  PARIORI.RO  »  CHELSEA

Scolari: "Vreau mai mulţi bani! Nu pot lua titlul cu aceşti jucători!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 decembrie 2008 00:00

Managerul lui Chelsea, Luiz Felipe Scolari, este nemulţumit de numărul mic de soluţii pe care le are la dispoziţie în acest moment şi cere întăriri în perioada de transferuri din ianuarie. O sursă apropiată tehnicianului brazilian a dezvăluit că lui Scolari i-au fost promişi 20 de milioane de euro pentru achiziţii, sumă care în momentul de faţă nu mai pare de actualtiate.

"Tot ce a vrut Felipe a fost să se respecta promisiunea care i s-a făcut în vară. O echipă care nu merge are nevoie de sînge proaspăt. La asta s-a gîndit şi el! Nu poate lua titlul cu acest lot, în care majoritatea fotbaliştilor sînt lipsiţi de motivaţie. Ştim cu toţii ce a păţit în vară cînd l-a cerut pe Robinho!" a mărturisit un apropiat al campionului mondial pentru The Sun.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
 •  26 Decembrie 2008, 22:00

daca nu intelegi nu te bagi...!!!!e vorba de lipsa de motivatie a jucatorilor care sunt de ani buni pe stamford!!!!din ce stii tu cati atacanti are chelsea daca se accidenteaza anelka sau drogba?

 •  26 Decembrie 2008, 15:12

In conditiile astea, mi'ar conveni si mie sa antrenez Chelsea. Prin comparatie, cati bani a investit Arsenal in transferuri in ultimii ani, si tot se lupta cu sanse bune la titlu? Plus de asta, din ce stiu eu, Chelsea are un lot perfect acoperit atat numeric, cat si valoric. So, where's the fuss?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close