GSP SPECIAL  »  PARIORI.RO  »  PARIORI.RO

TREI ponturi pe care n-ai voie să le ratezi! » Pentru ce selecții poți să optezi în preliminariile de marți

Articol de GSP - Publicat luni, 16 iulie 2018 11:59

Tipsterii Gazetei au analizat pentru voi trei partide de marți, una din preliminariile UCL, iar celelalte două din preliminariile UEL. Experții noștri propun cele mai bune selecții la aceste dueluri. 

APOEL - Suduva (ora 20:00). Șoc în tur după ce favorita a încasat 3 goluri de la Suduva. Chiar și așa, golul în deplasare o recomandă tot pe APOEL pentru calificare. Crede că gazdele vor controla jocul și vor reuși să se impună. z Sebastian Culea
Pont 1/1
Cota 1.50

Levski - Vaduz (ora 18:45). Levski e nevoită să se impună după înfrângerea din tur și trebuie să marcheze de minim 2 ori pentru a se califica. Cum bulgarii vor evolua deschis din primele minute, șansele ca Vaduz să lovească pe contraatac sunt foarte mari. 
Pont GG
Cota 2.20

 Honved - Rabotnicki (ora 19:00). Chiar dacă au pierdut în tur, cei de la Honved mențin șanse de calificare după golul înscris. Credem că vom avea parte de un stil de joc ofensiv al gazdelor și vom vedea minim 3 reușite. 
Pont 3+
Cota 2.05

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează