FOTO A cumpărat un hamster pentru fiul ei, apoi a regretat amarnic!

Articol de GSP joi, 23 august 09:29

O femeie de 35 de ani, pe nume Amanda Johnson, a cumpărat un hamster de la magazinul de animale de companie, crezând ca face un gest drăguț pentru familia sa. 



FOTO A cumpăr un hamster pentru fiul ei, apoi a regretat amarnic!

Ea a ales hamsterul "cel mai activ și mai distractiv" pe care l-a avut pet shop-ul, apoi a plecat spre casă, bucuroasă că va face o surpriză fiului ei.

În drum spre casă, după 35 de minute, femeia a simţit ceva la picior, dar nu a dat prea multă importanţă. Apoi, când a apăsat pedala de ambreaj, l-a prins un pic şi pe hamster, care nu se ştie cum, scăpase din cutia în care a fost pus. Amanda a condus restul drumului cu prudență, pentru că nu avea unde să se oprească și să caute rozătoarea.

După ce a ajuns acasă, a căutat hamsterul în maşină, însă nu l-a găsit. "Toată seara am verificat mașina la fiecare zece minute, dar degeaba", a spus Amanda Johnson.

A doua zi, femeia s-a dus la maşină şi a constatat că hamsterul a ros tot ce a prins în cale, inclusiv centurile de siguranţă și i-a distrus mașina. Timp de câteva zile a încercat să prindă hamsterul, cu mâncare sau chiar şi cu capcane pentru şoareci, dar fără folos.

FOTO A cumpăr un hamster pentru fiul ei, apoi a regretat amarnic!

După un timp a dus maşina la un service auto, unde i s-a spus că rozătoarea a făcut şi alte pagube, mai exact a distrus şi un airbag.

Amanda Johnson a pozat interiorul mașinii și a făcut fotografiile publice. Cu siguranţă a regretat enorm achiziția făcută de la pet shop!

 FOTO A cumpăr un hamster pentru fiul ei, apoi a regretat amarnic!