FOTO A început de la 0 și a reușit să câștige un salariu de șase cifre prin Instagram

Articol de GSP miercuri, 14 decembrie 18:42

Janice Joostema, o tânără în vârsta de 21 de ani, e una dintre poveștile de succes de pe Instagram.



Pe când avea 17 ani, a renunțat la școală și părea să nu mai aibă niciun viitor. Părinții ei divorțaseră, nu avea prea mulți prieteni. Însă viața ei avea să se schimbe curând.

A fost suficient să aibă un cont de Instagram pe care l-a pornit de la zero. Janice avea o pasiune pentru machiaj și își petrecea mult timp în camera ei, loc în care testa tot felul de combinații de culori pe fața ei. La cele mai reușite machiaje se poza, iar apoi posta fotografiile pe celebra rețea de socializare.

Așa a fost descoperită de un fotograf cunoscut, care a rămas impresionat de atitudinea ei și a ajutat-o să își îndeplinească visul de a deveni fotomodel. A început să facă fotografii de make-up profesioniste pe care le posta pe Instagram, iar primi bani au venit de la o companie care voia să facă publicitate la un ceai de slăbire pe contul ei. Primea între 500 și 800 de dolari pe săptămână și avea deja 200.000 followers.

Fotografiile ei au prins tot mai mult, iar cu timpul a ajuns să depășească un milion de fani. Așa au crescut și sumele încasate din publicitate, primind și contracte din șase cifre.