FOTO Cadou inedit de logodnă: un meteorit de 33 de tone

Articol de GSP sambata, 27 mai 09:30

Un chinez a reușit să intre în istoria țării sale cu o idee neobișnuită. Dacă de obicei, în momentul în care un bărbat îşi cere iubita în căsătorie, îi oferă un inel cu o piatră prețioasă, Liu Fei i-a oferit o piatră ceva mai mare. Este vorba de un meteorit care cântărește 33 de tone, pe care bărbatul l-a cumpărat cu 150.000 de euro, bani puși deoparte pentru cumpărarea unui apartament.



El și-a dus iubita în orașul Kashgar, acolo unde se găsește meteoritul, ce a aparținut unui colecționar, deoarece piatra uriașă nu a putut fi transportată din cauza dimensiunilor sale. A acoperit meteoritul cu o mantie roșie și a pus câțiva prieteni să o dezvelească în momentul în care și-a cerut iubita în căsătorie. Aceasta a răspuns afirmativ, deși din fotografii nu s-ar observa că este prea încântată de piatra prețioasă primită în dar alături de inel.

Mulți au contestat autenticitatea meteoritului și spun că bărbatul a irosit degeaba banii strânși pe pietroiul respectiv. Cert este că tânărul cuplu va locui acum cu chirie, deoarece banii pentru apartament nu mai sunt în pușculiță.

 FOTO Cadou inedit de logodnă: un meteorit de 33 de tone