FOTO Carmen Negoiță s-a încins în Ferma și s-a DEZBRĂCAT la Pro TV! Număr special de striptease la ceas de seară

Carmen Negoiță (Carmen Negoiță)   Galerie foto (12)

Articol de GSP joi, 07 februarie 11:04

În fiecare episod de la show-ul Ferma, transmis de Pro TV, marți, miercuri și joi, telespectatorii au parte de momente incediare.



După ce Otilia Bilionera a rămas în sânii goi, Ioana Filimon a făcut baie, miscându-se lasciv și arătându-și sânii fermi fără să țină cont că este filmat. În această seară, Carmen Negoiță dă frâu liber imaginației.

Fosta soție a patronului de la Dinamo a renunțat la haine și le-a oferit colegilor din Ferma un număr incendiar de striptease! Femeia de afaceri a decis să se dezbrace și să încingă imaginația bărbaților cu care locuiește în show-ul Pro TV. "Sunt curajoasă, spontană și îmi place să trăiesc clipa", spunea Carmen înainte de începerea emisiunii.

Fiind într-un moment de libertate în care nu are alte priorități cu excepția copiilor, Carmen și-a propus ca la Ferma să își retrăiască tinerețea, să iasă din zona de confort și să le arate copiilor săi că a fi adolescent e o stare de spirit.

CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN EDIȚIILE PRECEDENTE

»»» Tachinări în pat la Ferma » Momente romantice în show-ul transmis de Pro TV: Diana Belbița, jocuri periculoase în așternut!

»»» Dezvăluire zguduitoare la Pro TV: "Mi-a dat inelul de logodnă, dar după mi-am dat seama că e.... homosexual!"

»»» FOTO Au uitat că sunt filmați și-au dat frâu plăcerilor în Ferma » Cătălin Moroșanu i-a prins dezbrăcați în cadă pe Ioana și Jorge!

»»» Imagini INCENDIARE la TV: Ioana Filimon, show SEXY în emisiunea Ferma!

»»» VIDEO+FOTO Ups! S-a văzut tot în Fermă » Otilia "Bilionera" imagini interzise minorilor în prime-time la Pro TV!