FOTO Iubita lui Ronaldo a dat chix! A comentat la soția lui Griezmann, iar reacția a fost virulentă: ”Mă dezguști”

Georgina Rodriguez (Georgina Rodriguez)   Galerie foto (14)

Articol de GSP joi, 11 octombrie 09:10

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, e în mijlocul unei controverse după un comentariu lăsat la o poză a soției lui Antoine Griezmann.



Erika Choperena a postat o imagine realizată imediat după ce i-a dat vestea fotbalistului francez despre sexul viitorului lor copil.

Momentul lor de fericire a adunat multe reacții și comentarii, printre care și cel de la Georgina care nu a fost, însă, prea bine primit.

”Un mic băiat care va controla viitoarele iubiri ale prețioasei Mia și va păstra ordinea”, făcând referire la faptul că Griezmann și Erika mai au o fetiță în vârstă de doi ani, pe nume Mia.

Comentariul ei a stârnit multe critici de la ceilalți comentatori. ”Un bărbat sau o femeie nu poate controla niciodată relațiile oricărei alte persoane sau să facă ordine în viața altcuiva.”, a scris unul dintre comentatori.

Un altul a afirmat: ”Nu îmi vine să cred că în secolul XXI mai pot exista astfel de comentarii stupide”, în timp ce altul a fost foarte virulent: ”Mă dezguști!”.georgina rodriguez 13