FOTO Momente intime surprinse în Ferma! Geanina Ilieș, mângâieri senzuale și un duș fierbinte într-un costum de baie minuscul

Articol de GSP vineri, 08 februarie 11:41

Fosta prezentatoare a știrilor sportive de la Antena 1, Geanina Ilieș, cu numeroase pictoriale și ședințe foto incendiare la activ, a acceptat propunerea Pro TV de a participa la emisiunea Ferma din acest an.



După două săptămâni pe care le-a petrecut la cabană, un loc unde au ajuns doar 6 concurenți din cei 18 care participă la show-ul Pro TV, Geanina a avut parte de câteva momente de... intimitate. Dar nu în adevăratul sens al cuvântului, pentru că acestea au fost filmate non-stop!

Geanina a făcut un duș în condiții normale după o lungă perioadă și imaginiile au fost difuzate în direct pe Pro TV. "Mamă, mamă, ce bine a fost!", a exclamat aceasta după dușul fierbinte.

Geanina Ilieș își împarte zilele între evenimente și întâlniri, dar își face întotdeauna timp pentru Patrick, fiul ei, cu care se joacă, se uită împreună la filme și au grijă de câinele lor. Sensibilă și credincioasă, este pregătită pentru Ferma și spune că se simte bine atunci când ajută oamenii din jur. Acesta este motivul pentru care își dorește să doneze premiul, dacă va câștiga, pentru copii care au probleme de sănătate.

CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN EDIȚIILE PRECEDENTE

FOTO Scene FIERBINȚI » N-au mai ținut cont să sunt filmate și s-au sărutat de față cu toată lumea!

FOTO Carmen Negoiță s-a încins și s-a DEZBRĂCAT la Pro TV! Număr special de striptease la ceas de seară

Tachinări în pat » Momente romantice în show-ul transmis de Pro TV: Diana Belbița, jocuri periculoase în așternut!

Dezvăluire zguduitoare la Pro TV: "Mi-a dat inelul de logodnă, dar după mi-am dat seama că e.... homosexual!"

FOTO Au uitat că sunt filmați și-au dat frâu plăcerilor » Cătălin Moroșanu i-a prins dezbrăcați în cadă pe Ioana și Jorge!

Imagini INCENDIARE la TV: Ioana Filimon, show SEXY în emisiunea Ferma!

VIDEO+FOTO Ups! S-a văzut tot » Otilia "Bilionera" imagini interzise minorilor în prime-time la Pro TV!