FOTO Omul păianjen din Eskişehir

Tamer Uysal ► Foto: hepta.ro (Tamer Uysal ► Foto: hepta.ro)   Galerie foto (7)

Articol de GSP joi, 12 iulie 09:20

Un cetăţean din oraşul Eskişehir, Tamer Uysal, a devenit vedetă pe reţelele de socializare, unde a fost postat de foarte mulţi oameni. În vârstă de 47 ani şi tată a doi copii, acesta are o meserie mai puţin obişnuită, de a curăţa şi spăla geamurile la clădirile foarte înalte.



Acest job îl mai au şi alţi oameni din lumea aceasta, însă Tamer Uysal s-a remarcat datorită costumului pe care îl poartă atunci când lucrează. Este vorba de celebrul costum al lui Spider Man, celebrul personaj de film.

Bărbatul a lucrat în tinereţe la un coafor, pe care l-a lăsat apoi în grija soţiei sale. Pasiunea lui era şi este alpinismul, iar acum a reuşit să lege utilul cu plăcutul, reuşind să câştige bani cu acest hobby. Turcul şi-a deschis chiar şi o firmă, Enes, care se ocupă cu alpinismul industrial.

"Pentru mulţi pare ceva periculos, fiindu-le frică, nu şi pentru mine. Am practicat 15 ani alpinismul, am o condiţie fizică foarte bună şi mi-am format o tehnică în meseria pe care mi-am ales-o. Pot face orice la înălţime, să curăţ geamuri, faţade, să instalez sau să repar ceva", a declarat Tamer Uysal.

Toate imaginile cu Tamer Uysal - în galeria foto de mai sus (CLICK AICI)

FOTO Omul păianjen din Eskişehir
Tamer Uysal ► Foto: hepta.ro