FOTO Povestea tulburătoare a tinerei care le-a surclasat pe surorile Hadid și Kendall Jener: e cel mai bun fotomodel din lume!

Foto: Instagram (Foto: Instagram)   Galerie foto (13)

Articol de GSP luni, 07 ianuarie 10:18

Adut Akech Bior, 19 ani, a fost desemnată cel mai bun fotomodel al anului 2018, reușind să le surclaseze pe mult mai titratele Bella Hadid, Gigi Hadid și Kendall Jener.



Tânăra are, însă, o poveste tulburătoare de viață: s-a născut într-o tabără de refugiați din Sudanul de Sud, iar familia ei a reușit, după lungi suferințe, să emigreze în Australia.

În această țară, Adut Akech a încercat să își construiască o nouă viață, iar de la 16 ani și-a început cariera de fotomodel. În doar trei ani a reușit să ajungă un manechin de top.

Totuși, ea suferă în continuare de depresie și a declarat că plânge în fiecare zi. ”Chiar dacă voi deveni cel mai bogat fotomodel din lume, voi fi în continuare o refugiată”, a declarat Adut.

Potrivit libertatea.ro, fanii au votat-o online pe Gigi Hadid drept cel mai bun fotomodel, însă voturile specialiștilor au înclinat balanța, iar sudaneza stabilită în Australia a primit titlul de modelul anului 2018.