FOTO Scene FIERBINȚI la Ferma » N-au mai ținut cont să sunt filmate și s-au sărutat de față cu toată lumea!

Articol de GSP joi, 07 februarie 18:19

Ediție incendiară în această seară la Pro TV! Un nou episod din show-ul Ferma aduce telespectatorilor imagini incendiare! Protagoniste: Diana Belbiță și Ioana Filimon.



Cele două nu mai țin cont de nimic, uită că sunt filmate și jucându-se "Adevăr sau provocare", Ioana Filimon o sărută pasional pe Diana Belbiță! Colegii rămân fără replică, încep să aplaude și să țipe de plăcere. Sărutul pasional dintre cele două va deveni inclusiv subiect de discuție în Ferma, dar cele două n-au nicio problemă că sunt pe buzele colegilor. Ioana și Diana au oferit momentul serii, dar nici Carmen Negoiță n-a stat mai prejos!

Fosta soție a patronului de la Dinamo a renunțat la haine și le-a oferit colegilor din Ferma un număr incendiar de striptease! Femeia de afaceri a decis să se dezbrace și să încingă imaginația bărbaților cu care locuiește în show-ul Pro TV. "Sunt curajoasă, spontană și îmi place să trăiesc clipa", spunea Carmen înainte de începerea emisiunii.

CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN EDIȚIILE PRECEDENTE

»»» Tachinări în pat la Ferma » Momente romantice în show-ul transmis de Pro TV: Diana Belbița, jocuri periculoase în așternut!

»»» Dezvăluire zguduitoare la Pro TV: "Mi-a dat inelul de logodnă, dar după mi-am dat seama că e.... homosexual!"

»»» FOTO Au uitat că sunt filmați și-au dat frâu plăcerilor în Ferma » Cătălin Moroșanu i-a prins dezbrăcați în cadă pe Ioana și Jorge!

»»» Imagini INCENDIARE la TV: Ioana Filimon, show SEXY în emisiunea Ferma!

»»» VIDEO+FOTO Ups! S-a văzut tot în Fermă » Otilia "Bilionera" imagini interzise minorilor în prime-time la Pro TV!