FOTO Se pregătesc deja: cum arată buncărele pentru al treilea Război Mondial

Articol de GSP miercuri, 19 aprilie 19:09

Evenimentele și conflictele globale din ultimii ani au indus tot mai mult teama de un nou război mondial.



În timp ce tensiunile dintre diferite țări continuă să crească, câțiva milionari au început să se pregătească deja pentru un conflict militar de proporții.

Un american a investit nu mai puțin de 17,5 milioane de dolari pentru a avea parte de un buncăr de lux, cu toate condițiile necesare.

Buncărul fusese proiectat inițial în 1969 de inginerii din armată într-o fostă bază militară din statul american Georgia, dar a fost preluat și renovat de milionarul rămas anonim.

E conceput să îi protejeze pe cei din interior de orice amenințare: dezastre naturale și nucleare, conflicte militare sau civile și atacuri teroriste.

Printre facilități se numără: apă caldă, panouri solare și control al umidității. Există două nivele, cu apartamente de lux, bucătărie, băi, cameră de zi, clasă pentru elevi, sală de jocuri, cameră medicală, depozit de alimente și bunuri.

Cei care sunt impresionați de condiții au posibilitatea să închirieze unul sau mai multe locuri în buncăr, însă prețurile sunt destul de piperate, chiar dacă nu au fost făcute publice.