FOTO Show EROTIC la INSULA IUBIRII! Atenție, imagini interzise minorilor: ispita Bianca a renunțat la haine!

Articol de GSP miercuri, 01 mai 09:00

Eusebiu a avut parte de o surpriză la miezul nopții din partea ispitei Bianca, la finalul primului date cu aceasta: un număr electrizant de striptease! Cel de-al cincilea sezon Insula Iubirii a început în forță pe Antena 1. Deja din prima zi ispitele au reușit să le ia mințile concurenților. 

"El e ținut într-o zgardă și nu se simte bine în pielea lui. Mi-a zis el asta, da!", a dezvăluit ispita Bianca, după o discuție cu Eusebiu.

"Nu cred că am trăit vreodată o iubire intensă", a fost concluzia bărbatului de 37 de ani.

Înainte de momentul de striptease, în care Bianca a renunțat la 95% din haine, cei doi au avut un dialog la cină.

insula iubirii bianca 12

Eusebiu: - Am viață grea cu tine!
Bianca: - La noapte ai pus-o!
Eusebiu: - Mă culc în piscină.
Bianca: - Mă bucur că am cunoscut un om ca tine.
Eusebiu: - Eeee...
Bianca: - Eu sunt ispită, dar poți să mă ispitești și tu pe mine.
Eusebiu: - Normal.
Bianca: - Tot ce trebuie să faci e să te simți bine aici.
Eusebiu: - Asta zic!

"Concurenții dau naștere celui mai șocant dintre sezoane, în care ispitirea nu întâmpină diguri, iar pentru una dintre fete, cinci ore au fost suficiente pentru ca a-și vedea iubitul în brațele ispitei! O zi plină de adrenalină, complimente mai mult sau mai puțin subtile și o ținută provocatoare au fost suficiente pentru ca la întoarcerea de la date unul dintre concurenți să ajungă direct în pat, în brațele ispitei, uitând complet de promisiunile făcute iubitei sale!", spun producătorii emisiunii.

NU RATA:

Ispita Diana și-a dezvelit sânii superbi în fața lui Aurel: "Dacă și-a dorit. Ca să-l înnebunesc am făcut și asta! Era foarte agitat. A vrut să-și dea frâu liber fanteziilor"