FOTO Şi-a fotografiat copiii, iar când s-a uitat la poză a văzut o fantomă

Articol de GSP joi, 07 iunie 09:22

Laura Watson, o femeie din Newcastle, a mers împreună cu cei doi copii ai ei, cu vărul lor şi căţeii la un picnic în Plessey Woods Country Park, Northumberland. Cei 4 au mâncat ceva, au alergat împreună cu patrupedele, s-au jucat cu mingea şi s-au relaxat. La un moment dat, femeia a făcut câteva fotografii, pentru a avea o amintire.



Când a ajuns acasă şi a văzut fotografiile, femeia s-a îngrozit. Într-o poză erau fiica sa Charlotte Hill de 15 ani, fiul ei Byrin Watson de 9 ani, vărul Jack şi un copac. Charlotte era întinsă pe o creangă solidă, Jack era urcat un pic şi stătea în picioare pe o ramură groasă, în timp ce Byrin, era rezemat de copac, având o minge albastră în mâini. În spatele lui Byrin a apărut figura unui băieţel fantomă, despre care se crede că s-a înecat în urmă cu mai multe luni.

"A fost o zi normală. A fost o zi minunată și a fost foarte distractiv. Nu știu prea multe despre istoria pădurilor, dar unii oameni spun că, în urmă cu mai multe luni, un băiețel s-a înecat în râu. Nu știu exact dacă este doar un zvon. Unii oameni mă întreabă dacă Byrin a avut un frate geamăn și dacă a murit, dar nici vorbă de aşa ceva! Nu am avut copii în familia mea care să moară, așa că nu poate fi nimeni pe care îl știu. Am avut câinii cu noi și nu se comportau ciudat sau ceva de genul ăsta, deşi cunosc faptul că animalele pot avea al șaselea simț, dar s-au comportat normal. Unii oameni mi-au spus că am prelucrat poza în Photoshop, pentru că nu pot să creadă aşa ceva, dar le-am explicat că nu am habar cum să fac așa ceva... Eu și fiica mea nu am putut să dormim aseară, pentru că eram atât de speriați. Unii oameni de pe Facebook au spus că vor face câteva rugăciuni. Nu am crezut în așa ceva până nu am văzut asta cu ochii mei!", a spus Laura Watson,

Fotografia a dat fiori multor oameni care au văzut-o!

 FOTO Şi-a fotografiat copiii, iar când s-a uitat la poză a văzut o fantomă