FOTO Şi-au făcut o fotografie împreună, înainte cu 11 ani înainte de a se cunoaşte!

Articol de GSP vineri, 30 martie 07:53

Xue şi Ye, un cuplu chinez din oraşul  Chengdu şi-a făcut o fotografie împreună, înainte cu 11 ani să se cunoască. Cum a fost posibil?



În anul 2000, ambii au fost prezenți în fața aceluiași monument într-un oraș din estul Chinei, Qingdao, o metropolă cu peste nouă milioane de locuitori. Femeia şi-a făcut o fotografie în faţa monumentului din Piaţa 4 Mai, iar recent au descoperit că în aceeaşi poză se afla şi el, undeva în spate, chiar dacă nu se cunoşteau.

Acum, după ce au descoperit grozăvia, s-au amuzat teribil. Bărbatul intenționează să organizeze o altă călătorie în același loc, emblematic pentru căsătorie.

"Am auzit mai demult că ea a fost în Qingdao când am mers şi eu acolo şi că s-a pozat în Piaţa 4 mai. Dar nu ne ştiam atunci. Când am văzut poza, am fost surprins şi am simţit furnicături în tot corpul... aşa pozam eu. Am făcut şi eu o fotografie, în aceeaşi postură, doar că din alt unghi. Se pare că Qingdao este unul dintre cele mai speciale locuri pentru noi. Când copiii vor fi mari, vom merge iar la Qingdao şi vom face din nou o poză, cu toată familia", a declarat Ye.

 FOTO Şi-au făcut o fotografie împreună, înainte cu 11 ani înainte de a se cunoaşte!
Xue şi Ye