FOTO Un bărbat trăiește de 22 de ani într-un castel de nisip

Marcio Mizael Matolias (Marcio Mizael Matolias)   Galerie foto (4)

Articol de GSP marti, 23 ianuarie 09:52

Marcio Mizael Matolias trăiește, de 22 de ani, în castelul său de nisip, pe care l-a construit pe plaja din Barra da Tijuca ( Rio de Janeiro, Brazilia).



În timp ce castelul pare grandios din exterior și cu vedere la zona de plajă, bărbatul locuiește practic în doar trei metri pătrați. Întreg spațiul este plin de cărți, pe care bărbatul le citeşte.

Singur și fără copii, Marcio Mizael a afirmat că există doar un dezavantaj pentru a locui în castel. "Nisipul atrage toată căldura, așa că uneori noaptea nu pot dormi aici. Pot merge să dorm în casa unui prieten, dar prefer să rămân aici, chiar dacă trebuie să dorm afară", a spus Marcio Mizael.

Cu o coroană pe cap, Marcio Mizael Matolias, în vârstă de 44 de ani, vorbește tot timpul cu copii care sunt interesați de castelul său de nisip. El este obișnuit cu oceanul Atlantic și iubeşte faptul că poate locui aici.

"Am crescut la mare, eram întotdeauna pe plajă. Oamenii plătesc bani mulți pentru a avea vedere la  ocean atunci când merg în concediu, însă eu nu dau niciun ban. Nu am facturi de plătit, iar viața mea este una bună", a mai spus bărbatul.

Un bărbat trăiește de 22 de ani într-un castel de nisip
Marcio Mizael Matolias