GALERIE FOTO Căpitanul lui FC Liverpool, la bustul gol pe plaja din Saint-Tropez

Jordan Henderson ► Foto: hepta.ro (Jordan Henderson ► Foto: hepta.ro)   Galerie foto (11)

Articol de GSP sambata, 04 august 10:27

Mijlocaşul central Jordan Henderson a avut un sezon foarte bun, pentru că a ajuns cu echipa sa de club FC Liverpool, în finala Ligii Campionilor, iar cu echipa naţională a Angliei s-a clasat pe locul 4 la Campionatul Mondial din Rusia.



În presa din Anglia se zvoneşte că antrenorul german Jürgen Klopp vrea să-l scoată din primul unsprezece al " cormoranilor" pe internaţionalul englez, după ce au fost aduşi pentru 170 milioane de lire sterline jucători de top precum Alisson Becker, Naby Keïta, Xherdan Shaqiri sau Fabinho.

Deocamdată Jordan Henderson este în vacanţă la Saint-Tropez, împreună cu soția sa, Rebecca Burnett, după ce a avut un sezon epuizant. Căpitanul lui FC Liverpool și-a prezentat fizicul impecabil când a ajuns la plajă. La început a purtat un tricou bleumarin, însă când şi l-a dat jos, a impresionat toate femeile aflate pe plajă. Jucătorul de 28 ani a avut pantaloni scurţi, albi, ai firmei Nike.

Rebecca Burnett a venit la plajă îmbrăcată într-o rochie de vară albă, cu flori verzi, care lăsa să se vadă sânii. Pe umărul stâng a purtat o geantă neagră, Prada. Cei doi s-au relaxat la soare şi în apa mării, după care au mâncat chipsuri şi au servit un pahar de şampanie. Ei au şi doi copii, Elexa, în vârstă de trei ani și Alba, de un an și jumătate.

Toate imaginile cu Jordan Henderson - în galeria foto de mai sus (CLICK AICI)

► Cine este Jordan Henderson
- Nume complet: Jordan Brian Henderson
- Data naşterii: 17 iunie 1990
- Locul naşterii: Sunderland (Anglia)
- Post: mijlocaş central
- A jucat la: Sunderland AFC (2008-2011), Coventry City (2009) şi FC Liverpool (2011-2018)
- Echipa naţională: 44 meciuri, 0 goluri

GALERIE FOTO Căpitanul lui FC Liverpool, la bustul gol pe plaja din Saint-Tropez
Jordan Henderson ► Foto: hepta.ro