GALERIE FOTO Cu fundul în sus la plajă! Poziţii obraznice cu un cunoscut fotomodel

Chloe Goodman ► Foto: hepta.ro (Chloe Goodman ► Foto: hepta.ro)   Galerie foto (11)

Articol de GSP marti, 02 ianuarie 09:19

Chloe Goodman se află în aceste zile departe de iarna din Marea Britanie. Ea a ales să-şi petreacă vacanţa în Malta, unde este un timp însorit, numai bun pentru plajă.



Vedeta din " Ex On The Beach" a fost surprinsă la plajă, într-un costum de baie roşu, cu care i-a înnebunit pe toţi turiştii de lângă ea.

În vârstă de 24 de ani, Chloe arată pur şi simplu demenţial, având un corp perfect. În plus, ea a fost surprinsă de paparazzi în câteva poziţii extrem de provocatoare, iar acum fotografiile pot fi văzute de toată lumea. Frumusețea ei uluitoare a fost înbunătățită și mai mult, după ce s-a bronzat câteva zile pe șezlonguri, sub soarele arzător al Maltei.

Cu siguranţă nu există bărbat de pe acest pământ care să nu îşi dorească o relaţie cu superba actriţă şi model britanic, mai ales că aceasta a devenit liberă, după ce s-a despărţit de iubitul ei, fotbalistul Jordan Clarke. Ea a rămas însărcinată în acest an, dar a făcut avort, pentru că nu era pregătită să devină mamă. Iubitul ei nu a fost de acord cu acest lucru, fapt care a dus la despărţire.

"Am suferit cu adevărat foarte mult în acest an. Am făcut o întrerupere de sarcină, nu a fost uşor. Nu m-am gândit niciodată că o să trec prin ceva atât de dificil în viața mea", a declarat Chloe Goodman, care avea cu adevărat nevoie de această vacanţă, pentru a se relaxa şi a-şi reîncărca bateriile.

Toate imaginile superbe cu Chloe Goodman - în galeria foto de mai sus (CLICK AICI)

GALERIE FOTO Cu fundul în sus la plajă! Poziţii obraznice cu un cunoscut fotomodel
Chloe Goodman
Foto: hepta.ro