GALERIE FOTO HOT cu Lora » Artista își lansează piesa "Lume" în colaborare cu Sergiu Ferat, o satiră la adresa societății

Articol de GSP joi, 21 septembrie 15:39

Lora, una dintre cele mai apreciate si curajoase artiste din Romania lanseaza piesa “Lume” impreuna cu Sergiu Ferat, ce scoate in evidenta o latura a societatii despre care putini au curajul sa vorbeasca si anume diferenta dintre esenta si aparenta.



Versurile piesei “Lume” au fost scrise de Lora impreuna cu Thea Minculescu, Vlad Popescu, iar pentru linia melodica cei trei au colaborat cu Serban Cazan.

Odata cu lansearea single-ului anterior, “Valul”, Lora a apelat la o noua imagine si la o noua abordare in ceea ce priveste piesele sale. Artista a descis sa transmita mesaje care au legatura cu societea zilelor noastre si sa evedentieze influenta pe care aceasta o poate avea asupra noastra.

Lora a ales pentru videoclipul piesei “Lume” sa isi expuna atat partea sensibila si eleganta ce simbolizeaza latura ei exterioara, cat si partea curajoasa si dura cu un look diferit pentru care artista a ales tot tunsoarea in stilul Cleopatrei, aceasta simbolizand latura interioara.

"Istoria piesei a inceput cu 13 ani in urma, atunci cand am scris o strofa. Apoi intr-o seara cand eram la studioul HaHaHa Production, Sergiu canta la chitara si am inceput sa fredonez strofa piesei <<Lume>> si lui i-a placut foarte mult. Dintr-o data am inceput sa cant refrenul, ca si cum l-as fi stiut dintotdeauna, iar Vlad a inceput productia piesei, urmat de Serban Cazan la clape in urma caruia a iesit acel acordeon care da un touch aparte piesei…a fost magie.Ma bucur ca am lansat aceasta piesa alaturi de Sergiu pentru ca suntem foarte buni prieteni si este unul dintre cei mai talentati artisti pe care ii cunosc"
Lora

Videoclipul piesei “Lume” a fost filmat intr-o locatie eleganta din Bucuresti, Palace Casino in regia lui Florin G. Botea, Rival Film Romania. In cadrul acestuia este prezentata o licitatie prin care oamenii se lupta sa obtina lucruri pe care le considera valoroare, dar care de fapt, nu sunt.

Lora este una dintre cele mai apreciate artiste din Romania cu milioane de vizualizari pe Youtube si hit-uri care au ajuns in topurile radiourile de aici, cat si din afara. Artista a apelat la o schimbare curajoasa odata cu lansarea single-ului “Valul” si a ales o directive muzicala care sa evidentieze prin metafore imaginea societatii de azi.