GALERIE FOTO Marcelo, la bustul gol pe plaja din Rio de Janeiro

Marcelo ► Foto: hepta.ro (Marcelo ► Foto: hepta.ro)   Galerie foto (17)

Articol de GSP marti, 24 iulie 08:22

Fundaşul stânga brazilian Marcelo a avut un final de sezon foarte bun, câştigând Liga Campionilor cu Real Madrid, însă la Cupa Mondială din Rusia, unde a avut şi probleme medicale, a trăit dezamăgirea de a fi eliminat în sferturile de finală.



După un sezon epuizant în Primera División, Cupa Spaniei, Liga Campionilor şi Campionatul Mondial, starul lui Real Madrid se află într-o binemeritată vacanţă. Marcelo nu a ales o destinaţie exotică, ci se află acasă pe plaja din Rio de Janeiro, unde a fost fotografiat în timp ce făcea o miuţă cu fanii.

Fotografiile cu Marcelo Vieira da Silva Júnior le vor înnebuni pe fane, pentru că jucătorul a fost fotografiat la bustul gol, doar în slipi. Ca accesorii acesta avea un lănţişor, ceasul şi verigheta. În aceste poze se pot vedea clar şi tatuajele starului brazilian, care are printre altele, Liga Campionilor tatuată pe piciorul stâng.

Marcelo se relaxează în aceste zile şi aşteaptă să vadă dacă va continua la Real Madrid sau se va transfera la Juventus Torino, unde este dorit de fostul său coechipier, Cristiano Ronaldo.

Toate imaginile cu Marcelo - în galeria foto de mai sus (CLICK AICI)

GALERIE FOTO Marcelo, la bustul gol pe plaja din Rio de Janeiro
Marcelo ► Foto: hepta.ro