GALERIE FOTO O fostă Miss Anglia are un corp incredibil, deşi a născut recent al 4-lea copil

Danielle Lloyd ► Foto: hepta.ro (Danielle Lloyd ► Foto: hepta.ro)   Galerie foto (20)

Articol de GSP sambata, 28 aprilie 09:06

Danielle Lloyd se află în aceste zile de primăvară într-o vacanţă cu familia la Marbella, unde se bucură de soare şi piscină. Fotomodelul britanic din Liverpool a fost fotografiat în mai multe poziţii sexy în timp ce se relaxa în Spania. Deşi a născut recent al 4-lea copil, fosta Miss Anglia şi Miss Marea Britanie a dat jos rapid kilogramele în plus, având un corp incredibil.



Şatena în vârstă de 34 ani a purtat un costum de baie format din două piese. Sutienul era albastru cu negru cu bretele şi catarame iar bikinii negru cu albastru, cu capse. Danielle a purtat tot timpul ochelari de soare, iar ca bijuterii a avut nişte cercei simpli, o brăţară albă şi un ceas auriu.

Spaniolii şi turiştii au admirat-o, fiind încântaţi de frumuseţea şi senzualitatea britanicei. Aceasta a anunţat că investeşte mulţi bani pentru a aveau un corp de invidiat. Recent ea a cheltuit 2.000 de lire sterline pentru o procedură de întinerire vaginală. Pe lângă intervenţiile chirurgicale ea face mult sport şi are o alimentaţie sănătoasă.

Danielle Lloyd, care a fost fosta Miss Anglia şi Miss Marea Britanie, a uimit pe toată lumea când a apărut nud în celebra revistă Playboy, în ediția din decembrie 2006.

Toate imaginile superbe cu Danielle Lloyd - în galeria foto de mai sus (CLICK AICI)

GALERIE FOTO O fostă Miss Anglia are un corp incredibil, deşi a născut recent al 4-lea copil
Danielle LloydFoto: hepta.ro