GALERIE FOTO Tandreţe în Insulele Baleare » Un campion mondial surprins de paparazzi la Formentera

Jennifer Giroud & Olivier Giroud ► Foto: hepta.ro (Jennifer Giroud & Olivier Giroud ► Foto: hepta.ro)   Galerie foto (20)

Articol de GSP luni, 30 iulie 09:12

Atacantul Olivier Giroud nu a marcat niciun gol la Campionatul Mondial din Rusia, unde a jucat 546 de minute în 7 meciuri, dar a câştigat trofeul cu reprezentativa Franţei. Acum, jucătorul lui Chelsea Londra se află în vacanţă la Formentera în Insulele Baleare, împreună cu soţia sa Jennifer.



Cei doi au fost fotografiaţi de paparazzi în timp ce se bucurau de soare, plajă şi apa caldă a Mării Mediterane. Jennifer a purtat un costum de baie alb-bleu format din două piese, însă ce s-a putut obseva clar a fost burtica, semn că este însărcinată. Olivier a purtat un slip simplu, tip boxeri, de culoare albă, însă se putea mândri cu un corp de excepţie.

Jennifer şi Olivier au fost surprinşi în ipostaze tandre şi se vedea clar că sunt foarte fericiţi împreună. Totul merge perfect în viaţa atacantului francez, cu excepţia golurilor, pentru că a marcat doar de 3 ori pentru Chelsea în sezonul precedent iar la CM 2018 a fost inexistent...

Toate imaginile superbe cu Jennifer Giroud & Olivier Giroud - în galeria foto de mai sus (CLICK AICI)


GALERIE FOTO Tandreţe în Insulele Baleare » Un campion mondial surprins de paparazzi la Formentera