13 august 2013

Citește în această ediție:

Să rîdem cu atacanţii Stelei! Trupa lui Reghe a cîştigat derby-ul cu Dinamo, dar are în continuare o mare problemă

"Tricolorii" băştinaşi » România face parte din ultimele 8 reprezentative ale Europei care nu au în circuitul naţionalei jucători naturalizaţi

Victoriile cu Slovacia şi în cele 4 jocuri rămase din preliminarii nu ne apropie de statutul de cap de serie pentru barajul CM

Duelul spectaculos al fanilor: continuă disputa creată după tragerea la sorţi: Legia sau Steaua are suporteri mai adevăraţi?

Ciudăţeniile slovacilor » Patru personaje aparte printre fotbaliştii cu care selecţionerul Jan Kozak a venit la Bucureşti.

1. Plată card

0,5 € + TVA Cumpără o ediţie
5 € + TVA Cumpără abonament pe o lună

2. Plată prin SMS

Pentru a cumpăra...
...o ediţie: trimite SMS cu textul GSP la
1250 (Vodafone) sau 7530 (Orange)
0,5€ + TVA
...un abonament pe o luna: trimite SMS cu textul GSP5 la 7415 (Vodafone, Telekom, Orange) 5€ + TVA
şi introdu aici codul primit prin SMS: Cumpără

Pentru buna desfăşurare a procesului de plată către numerele 1250 si 7415 abonaţii Telekom, Vodafone şi Orange trebuie să aştepte după fiecare mesaj transmis către numărul scurt alocat plăţii o confirmare a primirii acestuia şi să urmeze instrucţiunile menţionate în mesajul de confirmare.

În reţelele Vodafone şi Orange se adaugă un cost de 0,10 Euro + TVA, iar în reţeaua Telekom se adaugă un cost de 0,05 Euro + TVA, reprezentând costul mesajelor de confirmare expediate de abonaţi în cadrul procesului de plată.

3. Voucher

Introdu codul aici: Folosește

Pentru a accesa în condiții optime Gazeta Digitală trebuie să aveți instalat Adobe Flash Player.