Gest impresionant: a adunat peste 225.000 de dolari pentru un om al străzii!

Articol de GSP marti, 28 noiembrie 08:26

America este, fără niciun dubiu, ţara tuturor posibilităţilor. Zi de zi aflăm întâmplări mai puţin obişnuite, care nu ar putea avea loc în alte ţări ale lumii.



Un caz mai puţin obişnuit a avut loc recent, în care personajele principale au fost Kate McClure, o femeie în vârstă de 27 de ani din New Jersey şi John Bobbitt, un om al străzii, în vârstă de 34 de ani.

Femeia se afla într-o noapte a lunii octombrie în Philadelphia, unde conducea pe Interstate 95. La un moment dat a rămas fără carburant, astfel că s-a îndreptat către o benzinărie, pentru a alimenta maşina, însă a constatat că nu are niciun ban la ea.

La un moment dat a venit la mașina ei un om al străzii, care avea de gând să-i ceară ceva. Acesta şi-a dat seama că femeia nu are bani şi, surprinzător, i-a oferit singurii lui bani, adică 20 de dolari, pentru a alimenta maşina cu benzină.

"Nu l-am putut răsplăti în acel moment, pentru că nu aveam cum", a scris pe o pagină de donații Kate McClure, care lucrează la Departamentul de Transporturi din New Jersey.

Pe 10 noiembrie, ea și prietenul ei, Mark D'Amico, au început o campanie GoFundMe, cu scopul de a strânge 10.000 de dolari, pentru a-l ajuta pe salvatorul ei să-şi găsească un apartament, o mașină și să aibă pentru câteva luni bani cheltuială.

"El era foarte interesat de găsirea unui loc de muncă, pentru că doar aşa viața lui ar fi putut reveni la normal", a scris Kate McClure.

Povestea ei a devenit virală după ce a povestit-o într-o ziar local, pe 20 noiembrie. Astfel, americanii au început să doneze diverse sume de bani, fiind impresionaţi de sufletul bun al omului străzii. Surpriza a fost foarte mare şi plăcută, pentru că, în loc de 10.000 de dolari, s-au strâns 225.000 de dolari! Conform Philadelphia Inquirer, contul lui Johnny Bobbitt Jr., care a lucrat ca tehnician de muniție în marină, a ajuns la suma de 225.000 de dolari.

"Chiar îmi va schimba viața", a spus Johnny Bobbitt Jr., într-un videoclip postat pe pagina GoFundMe. Nu se știe ce va face bărbatul cu banii, însă cu siguranță îi vor schimba viața în bine.

 Gest impresionant. A adunat peste 225.000 de dolari pentru un om al străzii!