GSP.RO  »  ESPORTS  »  FIFA 21

Robert Lewandoski vine cu o nouă „provocare” pentru gameri în FIFA 21

Robert Lewandowski
foto: Guliver/Getty Images
Robert Lewandowski foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 noiembrie 2020 13:06 / Actualizat sambata, 21 noiembrie 2020 14:20

Polonezul Robert Lewandoski a devenit și mai bun în Ultimate Team. 

„Bombardierul” celor de la Bayern chiar este precum vinul bun: cu cât trece timpul, cu atât devine mai bun. Iar în FIFA 21, golgeterul polonez poate deveni cel mai bun fotbalist din joc. Atacantul a mai primit un card special, după ce a fost desemnat jucătorul lunii în Germania. 

93 OVR pentru Lewandowski

Și, deși este greu de crezut, este și mai bun, cu îmbunătățiri la dribling, la pase, la viteză și nu numai. La 93 OVR, acest card nu este cel mai bun posbil, dar plasat într-o echipă potrivită, poate face ravagii. 

Nu este un card ieftin, pentru cei care trebuie să îndeplinească SBC-ul vor trebui să scoată din buzunar undeva la 300.000 de monede, dar este un card care pare să merite. 

Citește mai multe știri din eSports:

Surpriză uriașă în FIFA 21! El este cel mai folosit jucător din Ultimate Team

EPIC League a schimbat ierarhiile în Dota 2

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează