GSP.RO  »  GSP SPECIAL  »  PROFU' DE SPORT

EXCLUSIV // VIDEO Dezvăluiri incredibile ale Mihaelei Buzărnescu, la „Profu' de Sport” » UMILITĂ de Steaua și Dinamo: „Mi-au tăiat contractul după accidentare! Nu confundați cu FCSB, ei chiar m-au ajutat!”

Mihaela Buzărnescu, la podcastul „Profu' de Sport” / FOTO: Remus Dinu +34   FOTO
Mihaela Buzărnescu, la podcastul „Profu' de Sport” / FOTO: Remus Dinu

Articol de GSP - Publicat joi, 18 august 2022 18:44 / Actualizat joi, 18 august 2022 21:51

Invitată la podcastul „Profu' de Sport”, Mihaela Buzărnescu (34 de ani, 180 WTA), una dintre cele mai valoroase jucătoare de tenis din România ultimului deceniu, i-a dezvăluit lui Cătălin Țepelin, redactorul-șef al Gazetei, tratamentul ostil la care a fost supusă de către CSA Steaua și CS Dinamo, cele două mari cluburi la care a fost legitimată. 

După ce Clubul Sportiv al Armatei nu a plătit-o pentru o perioadă îndelungată, Mihaela Buzărnescu, fostul număr 20 mondial, s-a alăturat secției de tenis de la Dinamo în aprilie 2021. Miki n-a avut parte de liniște nici în „Ștefan cel Mare”, unde cei de la Clubul Sportiv i-au oferit un răspuns incredibil jucătoarei chiar în momentul în care aceasta se confrunta cu o accidentare.

- Apropo de sponsorizări și de susținere. La ce îi folosește unei sportive de anvergura ta să fie legitimată la un club din România? Știu că ai fost o vreme la Steaua, după care ai plecat la Dinamo. 
- La CSA Steaua. Să nu confundăm cu cei de la FCSB, unde fac eu pregătire fizică și recuperare. Ei sunt foarte OK cu mine. Din păcate, nu există posibilitatea să fie și un club de tenis la ei. Dar da, am fost la CSA Steaua.

- Au fost niște probleme cu banii, nu i-ai luat vreo doi ani.
- Da, sigur. Un an sau doi ani de zile. 

Mihaela Buzărnescu, lăsată cu ochii-n soare de CSA Steaua și CS Dinamo

- Și ți i-ai recuperat până la urmă?
- Nu, nu am recuperat nicio sumă. Nu am primit nici suma care era în contractul de atunci, promisiuni au fost și pentru alte contracte, dar n-au mai venit... După care am plecat la clubul Dinamo, unde am beneficiat de un contract pe o perioadă de 8 luni, dar din cauza accidentării pe care am suferit-o eu la finalul anului trecut la umăr, pe anul acesta mi s-a tăiat contractul. Sunt legitimată la clubul Dinamo, dar sunt liberă de contract din punctul lor de vedere...

Dezvăluiri incredibile ale Mihaelei Buzărnescu, la „Profu' de Sport” » UMILITĂ de Steaua și Dinamo: „Mi-au tăiat contractul după accidentare! Nu confundați cu FCSB, ei chiar m-au ajutat!”
Mihaela Buzărnescu, în momentul în care a fost prezentată la CS Dinamo

- Deci cele mai mari cluburi ale României n-au reușit să te fidelizeze în niciun fel, ba chiar au rămas și cu datorii față de tine
- Îmi propuseseră un contract mai mai mic, după care nu s-a mai finalizat. Mi-au spus că din cauza accidentării nu se poate să mai beneficiez anul acesta. Și că dacă voi avea niște rezultate mai bune se vor gândi. Ce pot să spun? Da, e frustrant. 

- Continuă!
- Noi, la tenis, nici aici nu prea beneficiezi de o anumită susținere și este un minus pentru noi. Ce pot eu să fac? O să mă ambiționez mai mult să am rezultate mai bune, care sper să fie la așteptările lor. Îmi aduc aminte că eram în Londra și m-am accidentat la genunchi. I-am întrebat pe cei de la Dinamo dacă mă pot ajuta prin asigurarea cu clubul să fac un RMN acolo și mi-au spus: „Tu ești liberă de contract, nu te putem ajuta cu nimic” . Cam așa a fost...

Mihaela Buzărnescu // foto: Instagram @ miki.buzarnescu
Mihaela Buzărnescu // foto: Instagram @ miki.buzarnescu
Mihaela Buzărnescu // foto: Instagram @ miki.buzarnescu
Mihaela Buzărnescu // foto: Instagram @ miki.buzarnescu
Mihaela Buzărnescu // foto: Instagram @ miki.buzarnescu
+30 FOTO

Mihaela Buzărnescu - CV-ul unei cariere cu lumini și umbre

  • Născută pe 4 mai 1988, la București
  • Stângace, rever cu două mâini
  • Locul din prezent: 180 WTA
  • Cel mai bun loc al carierei: 20 (6 august 2018)
  • 1 titlu WTA, cucerit în 2018, cel mai bun sezon al carierei, la San Jose.
  • 3 finale WTA a disputat Mihaela Buzărnescu în cariera ei, cucerind un titlu, la San Jose 2018, celelalte fiind atinse în același an, la Hobart și Praga
  • 31 de titluri ITF în carieră
  • Câștiguri din tenis: 2.727.584$

Urmărește integral episodul #4 din podcastul „Profu' de Sport”:

Citește și alte știri de actualitate:

Cătălin Oprișan, în podcastul „Profu' de Sport”: „Mutu suferă că România îl numește drogat”

Hagi, Balaci ori Dobrin? Messi sau Maradona? Ioanițoaia a făcut TOP 3 fotbaliști din istorie, români și străini: „L-ați lăsat pe Pele fără podium”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
istet10
istet10  •  20 August 2022, 23:04
Postat de wheelwright pe 18 August 2022, 20:54

Asta-i culmea culmilor. Tu profesionist in tenis, castigi si cateva turnee, dar te inscrii la cluburile astea cu care de fapt nu ai nici-o treaba, ca nu joci pentru ele, si apoi te plangi de bani. Uite cum se cheltuie aiurea banii publici la Steaua si Dinamo.

Trebuie sa fie legimitata. Cititi actele normative. Legitimarea unui tenismen in primii 100 e o mare chestie. Ca aia de la Steaua sau dinamo nu pricep e alta chestie.

istet10
istet10  •  20 August 2022, 23:01
Postat de creeperno807 pe 18 August 2022, 22:37

Cu banii castigati pana acum ce-ai facut? I-ai cheltuit pe lucruri scumpe si inutile?

Ba, daca uneori ai umor involuntar, acum esti prost in toata regula. Are importanta ce a facut ea cu banii? Aia de la CSA sau cs dinamo respecta un contract ? Asta e tema.

istet10
istet10  •  20 August 2022, 22:59
Postat de Costipf pe 18 August 2022, 23:07

Aveți timp sa credeți o persoana care după ce a sucit mințile unui copil, comparativ cu vârsta ei? Decembrie pana acum nu a spus nimic?Dacă a fost sportiva CSA, ce suma a revenit clubului din premiile pe care le a câștigat? Cat a demarat și cât minciuna?

Ala e copil? Ma inteb daca are ceva ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează