GSP.RO  »  INTERNATIONAL  »  ITALIA

Paul Pogba i-a exasperat! Juventus ia în calcul despărțirea după nici măcar un sezon

Paul Pogba. Foto: Getty Images
Paul Pogba. Foto: Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 03 februarie 2023 09:26 / Actualizat vineri, 03 februarie 2023 09:57

Accidentat, Paul Pogba (29 de ani) n-a jucat un minut pentru Juventus de când a revenit de la Manchester United, vara trecută, însă a reușit să-i enerveze pe toți. Iar conducerea clubului ia în calcul să-l vândă sau să-i rezilieze contractul.

Paul Pogba a revenit în vara anului trecut la Juventus, după 6 sezoane în tricoul lui Manchester United, și a semnat cu „Bătrâna Doamnă” un contract valabil până-n 2026. Însă până acum n-a jucat absolut deloc în tricoul bianconero, iar ziarele italiene scriu că clubul ia în calcul un „divorț”.

Marica, acuzat de abuzuri! GSP are toate detaliile unui scandal monstru cu amenințări pentru baza Voința deținută de Fundația lui Ilie Năstase » Cine și ce îi impută + cum se apără fostul fotbalist
INVESTIGAȚIE GSP
Marica, acuzat de abuzuri! GSP are toate detaliile unui scandal monstru cu amenințări pentru baza Voința deținută de Fundația lui Ilie Năstase » Cine și ce îi impută + cum se apără fostul fotbalist

Paul Pogba i-a exasperat pe toți la Juventus

Motivul? Pogba s-a confruntat cu diverse probleme de sănătate încă dinaintea startului în stagiunea 2022/2023. Cea mai gravă, o leziune la menisc. 

I s-a propus o intervenție chirurgicală, însă internaționalul francez a refuzat-o, preferând un tratament conservativ care n-a dat roade. A fost momentul în care fanii i-au reproșat pe rețelele de socializare că se gândește doar la el și deloc la echipă.

În cele din urmă, în septembrie, Pogba s-a operat și de atunci se chinuie să revină pe teren. Pe 29 ianuarie a fost pe bancă, la meciul cu Monza (0-2), însă Massimiliano Allegri nu l-a folosit.

7,8 milioane de europe sezon plus bonusuri e contractul lui Paul Pogba la Juventus

Juventus ia în calcul despărțirea de Paul Pogba

Iar pentru duelul cu Lazio (1-0), din „sferturile” Cupei Italiei, a ieșit din calculele antrenorului fiindcă „a resimțit dureri la flexori”. 

3,2 milioane de euroi-a plătit Juventus lui Pogba până la 31 decembrie 2022, deși n-a jucat nici măcar un minut

Fanii s-au revoltat din nou, „bine că are timp să posteze pe rețelele de socalizare, parcă ar fi influencer”, vestiarul s-a întors împotriva lui, iar conducătorii și-au pierdut răbdarea.

Potrivit cotidianului Gazzetta dello Sport, aceștia iau în calcul vânzarea mijlocașului în vârstă de 29 de ani inclusiv într-un campionat mai slab cotat, gen MLS (SUA), sau chiar ruperea contractului.

100 de meciuria pierdut Pogba în 6 ani la Man. United, din cauza accidentărilor

Citește și:

CNI, răspuns oficial pentru GSP: câte baze sportive se află în execuție în acest moment

În SUA, o echipă din liga a 5-a engleză a ajuns mai populară decât Real Madrid și Napoli

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  03 Februarie 2023, 14:26

probabil deaia l-au cedat "diavolii" ,.. stiau ca nu-l vor putea folosi, si va trebui sa-l plateasca 1-2 sezoane degeaba ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează