GSP.RO  »  STIRI  »  AFACERE

Gică Hagi și Simona Halep, investiții la Ovidiu: „A cumpărat 5 hectare”

Gică Hagi și Simona Halep.
Gică Hagi și Simona Halep.

Articol de GSP - Publicat luni, 02 august 2021 14:34 / Actualizat luni, 02 august 2021 14:51

Primarul orașului Ovidiu, George Scupra a vorbit într-un interviu despre posibila plecare a lui Gică Hagi și al academiei sale din oraș, dar și despre afacerile pe care Hagi și Simona Halep le dețin în localitate.

Primarul George Scupra neagă posibilitatea ca Gheorghe Hagi să plece cu echipa de la Ovidiu, cel puțin până când se va face un stadion modern la Constanța.

„Nu l-am pierdut pe Hagi. El este un apropiat al comunităţii noastre, este cetăţean de onoare. Businessul lui este în Ovidiu şi va fi, în continuare, în oraşul Ovidiu şi e bine că mă întrebaţi, pentru că şi locuitorii trebuie să înţeleagă foarte clar. 

Vorbim de două lucruri total diferite, separate: Farul, echipa care joacă în Liga I şi este foarte bine că este aşa şi ne bucurăm că este aşa, Dobrogea avea nevoie de o echipă şi un brand puternic, şi, pe de cealaltă parte, vorbim despre Academia Gheorghe Hagi, şcoala Gheorghe Hagi, pepiniera de copii talentaţi, care în continuare se află în Ovidiu şi se va afla în Ovidiu. Sunt două entităţi juridice separate. 

Academia Gheorghe Hagi îşi continuă activitatea aici şi nu numai că îşi continuă activitatea aici, dar se şi extinde. Sunt semnate deja autorizaţiile, sunt lucrări în curs, Hagi mai construieşte în oraşul Ovidiu încă șapte terenuri de fotbal. Pentru o perioadă mai scurtă sau mai lungă de timp, să vedem, joacă în Divizia I la Ovidiu, până când se va termina sau când se va face un stadion serios la Constanţa.

Dar, până atunci, chiar şi în cupele europene, dacă va fi cazul, va juca la Ovidiu. Iar la final, dacă acest lucru frumos se va întâmpla pentru judeţ, şi o să ajungem să avem stadion şi la Constanţa, să ştiţi că Academia îşi va continua activitatea în oraşul nostru şi Academia este gândită pe un principiu serios şi sănătos, pentru că este vorba şi de o afacere: Hagi produce jucători pe care îi duce la echipa mare atunci când este cazul, dar la fel de bine pot ajunge la Steaua, la Dinamo, la orice echipă din ţară şi din lume. 

Acesta este bussinesul şi pepieniera care se întâmplă la Ovidiu, iar Farul, sigur că joacă în Liga I şi ne bucurăm pentru asta”, a declarat primarul pentru FocussPress.

 Gică Hagi și Simona Halep, afaceri în Ovidiu

Primarul orașului a mai declarat că cei doi mari sportivi au proiecte în localitate: „Gheorghe Hagi a cumpărat acum un an de zile, din privat, aproximativ 5 hectare şi se extinde pe această suprafaţă, iar Simona Halep a investit în Ovidiu, în satul Culmea, şi în acest moment este în stadiul de autorizaţie de construire, aşa că în cel mai scurt timp probabil că va demara şi lucrările. 

Are deja o plantaţie de viţă-de-vie, alta urmează şi îşi va construi o cramă”, a declarat George Scupra.

Citește alte știri din sportul românesc:

Gigi Becali a tras doi jucători pe linie moartă » Unul ar putea ajunge la FCU Craiova: „La revedere!”

Antrenorul Larisei Iordache, despre starea medicală a gimnastei înaintea finalei de la bârnă: „O doare piciorul, nu poate să împingă în el”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
titiduru22
titiduru22  •  13 August 2021, 01:28

Iar ati pus breichin niusul asta ???

traian_v
traian_v  •  02 August 2021, 16:33

Am inteles ca nu mai avem voie sa plantam vita de vie - nu ne mai da voie UE.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează