GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  SUPERLATIVELE GSP 2016 » DĂM PREMII DE 51 DE ANI

Cei 7 magnifici » Surprize în Ancheta Gazetei: ei sunt laureații din Superlativele GSP

Castigatorii Anchetei Gazetei in 2016 +4   FOTO
Castigatorii Anchetei Gazetei in 2016

Articol de GSP - Publicat joi, 22 decembrie 2016 00:00

Denis Alibec a ieșit "Fotbalistul anului" la toate cele 5 categorii care au votat.

Atacantul Astrei, dar și al echipei naționale nu a avut rival în acest an și a intrat în elita laureaților Gazetei Sporturilor. Denis Alibec este cel de-al 27-lea jucător care primește trofeul de cel mai bun fotbalist român în cei 51 de ani de când tradiționala Anchetă a ziarului a fost lansată.

Citeşte numai în ediţia tipărită de astăzi a Gazetei Sporturilor un interviu spectaculos de trei pagini realizat de Andrei Crăițoiu și Vlad Nedelea cu "Fotbalistul Anului"!

MARIUS ȘUMUDICĂ - ANTRENORUL ANULUI

rk sumudica

Chiar dacă a câștigat titlul de campion al României cu Astra, a calificat în premieră echipa de la Dunăre în primăvara europeană a Europa League, Marius Șumudică și-a adjudecat titlul de antrenorul anului după o luptă strânsă cu Mircea Lucescu. Șumudică a câștigat la trei din cele cinci categorii, restul revenindu-i lui Lucescu.

Citeşte numai în ediţia tipărită de astăzi a Gazetei Sporturilor un interviu spectaculos de trei pagini realizat de Andrei Crăițoiu, Remus Răureanu și Dan Udrea cu Marius Șumudică!

FERNANDO BOLDRIN - JUCĂTORUL STRĂIN AL ANULUI

cpr1536

Titlul de cel mai bun jucător străin din campionatul României îi revine lui Fernando Boldrin! După ce-a câștigat în vară titlul cu Astra, mijlocașul brazilian a fost transferat la Steaua pe 300.000 de euro! Boldrin a câștigat toate categoriile din concurs, mai puțin votul publicului, acolo unde Eric de Oliveira a fost cel ales.

Citeşte numai în ediţia tipărită de astăzi a Gazetei Sporturilor un interviu spectaculos de două pagini realizat de Andrei Crăițoiu cu Fernando Boldrin!

ECHIPA FEMININĂ DE SPADĂ - SPORTIVUL ANULUI

rky 2357

Premiul desemnat sportivului a revenit echipei feminine de spadă a României, campioană olimpică la scrimă la Jocurile Olimpice la Rio din Brazilia și bronz la Campionatele Europene. Poziția secundă la această categorie a revenit echipei de handbal CSM București, dar și cuplului Tecău&Mergea, vicecampioni olimpici.

Citeşte numai în ediţia tipărită de astăzi a Gazetei Sporturilor un interviu spectaculos de două pagini realizat de Roxana Fleșeru cu cele patru fete, componentele echipei de spadă a României!

O EDIȚIE DE EXCEPȚIE! CITEȘTE GAZETA ȘI DOWNLOADEAZĂ GAZETA DIGITALĂ!

Interviuri EXCLUSIVE cu actorii principali! Cel mai bun antrenor, sportivul anului și fotbalistul anului vorbesc pentru GSP! Dezvăluiri făcute de cei care au ocupat poziția secundă în Ancheta GSP.

Ce au votat oficialii, antrenorii și căpitanii din Liga 1, cititorii și redactorii GSP. Clasamente complete! 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
para.para
para.para  •  22 Decembrie 2016, 11:36
Postat de Eduard Girnita pe 22 Decembrie 2016, 09:33

Boldrin!Nu cred ca asta a fost votul cititorilor Gazetei.Parerea mea.

Sa fi sigur de asta. "Votul" este doar al suporterilor fcsb angajati ca necalificati la aceasta hartie a sporturilor. Sanmartean, Alibec, Boldrin si altii care au ajuns la fcsb au devenit peste noapte fotbalistii anului in romanika, magicieni si alte inventii jesepiste.

178288629309614
Eduard Girnita  •  22 Decembrie 2016, 09:33

Boldrin!Nu cred ca asta a fost votul cititorilor Gazetei.Parerea mea.

haideusicfr
haideusicfr  •  22 Decembrie 2016, 08:21

Gigi Becali-ciobanul *sportiv* al anului !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează