GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  LOCUL DOI ÎN ANCHETA GSP

Sînmărtean consideră anul 2011 maximumul carierei sale: "Încep să cred că sînt bun!"

Lucian Sînmărtean a ieşit pe locul 2 în Ancheta GSP!
Lucian Sînmărtean a ieşit pe locul 2 în Ancheta GSP!

Articol de - Publicat joi, 22 decembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 21 decembrie 2011 21:24

Mijlocaşul Vasluiului spune că e surprins de locul doi în tradiţionala Anchetă GSP şi îl vede pe Torje un laureat meritoriu.

- Lucian, cum apreciezi clasarea ta pe locul doi, după Torje?
- Nu mă deranjează. Sincer, mă surprinde că sînt în top! Gabi e un cîştigător merituos! S-a transferat la o echipă bună din Serie A, chiar dacă are probleme de adaptare, a jucat OK şi a dat goluri la "naţională". Şi-a făcut treaba şi la Dinamo, deşi n-a avut prea multe realizări. Ceea ce mi s-a întîmplat în 2011 e maximum! Atît în plan sportiv, cît şi familial. Fetiţa mea, Natalia, care are un an şi cinci luni, a început să priceapă ce-i în jurul ei, să strige «Tata» cînd mă vede la televizor. Pune degetul pe ecran exact pe mine.

- În viziunea cititorilor GSP şi a antrenorilor din Liga 1 eşti numărul 1.
- Mă surprinde, dar mă flatează. Nu mă aşteptam, fiindcă mare lucru n-am prea făcut. Dacă fanii sînt încîntaţi de tehnica mea, antrenorii au considerat, probabil, că dau un plus de valoare jocului echipei şi că sînt principalul pericol. Aceste aprecieri chiar mă fac să cred că sînt bun!

"Nu mă compar cu Săpunaru"

- Jurnaliştii te-au văzut însă doar pe 3!
- Ei priveasc lucrurile probabil prin prisma trofeelor sau a nivelului la care joci. Niciodată nu poţi să-l compari, de exemplu, pe Sînmărtean cu Săpunaru! El a cîştigat multe trofee cu Porto, joacă într-un campionat mult mai puternic, se exprimă la o echipă mult mai mare. Mă mir că sînt pe podium!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
adrian33
adrian33  •  22 Decembrie 2011, 14:25

Un jucator fara noroc,s-a accidentat de prea multe ori,altfel el era mult mai sus,parerea mea este ca e peste Mutu ca talent.Cand era la Panathinaikos era privit ca un zeu pana sa se accidenteze,pacat de el.

bbady
bbady  •  22 Decembrie 2011, 09:26
Postat de juliusmad pe 22 Decembrie 2011, 09:07

pacat ca esti asa de indolent. la varsta pe care o ai si la talentul pe care il ai, ar fi trebuit sa joci intr-un campionat puternic nu in ograda lui porumboiu.

Felicitarile mele, te consider urmatorul jucator de fotbal dupa Hagi, pacat ca nu ai avut o cariera de fotbalist norocos ca acum erai mai departe decat Chivu. Si acum ca sa ii dau o replica celui care ti-a transmis ca esti indolent, omule asta e rolul lui in teren d'aia nu alearga cat nicolota si la varsta pe care o are e normal sa aiba prioritate familia si sa nu plece in strainatate(nu pt toti banii cumpara ce pot avea aici,familie,prieteni, etc). Cred ca esti tanar si poate daia nu intelegi acum, mai tarziu o sa intelegi,

juliusmad
juliusmad  •  22 Decembrie 2011, 09:07

pacat ca esti asa de indolent. la varsta pe care o ai si la talentul pe care il ai, ar fi trebuit sa joci intr-un campionat puternic nu in ograda lui porumboiu.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează