GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  SUPERLATIVELE GSP 2012

Sougou nu a fost surprins de faptul că Wesley a fost desemnat cel mai bun stranier din 2012: ”E un jucător extraordinar”

Sougou a terminat pe locul doi în Ancheta GSP.
Sougou a terminat pe locul doi în Ancheta GSP.

Articol de GSP - Publicat joi, 20 decembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 19 decembrie 2012 19:47

Senegalezul l-a complimentat şi pe Raul Rusescu, golgeterul Stelei, şi spune că e fericit că le-a făcut cadou românilor victoria fantastică de pe Old Trafford.

- Modou, ancheta Gazetei te-a poziţionat pe locul al doilea în topul celor mai buni jucători străini în 2012...
- Sînt încîntat că-mi dai o asemenea veste şi le mulţumesc tuturor pentru aprecieri. E măgulitor, dar pentru mine e mai important că întregul grup de la Cluj a reuşit o performanţă importantă în acest an. Sînt fericit că am putut să facem un cadou românilor, cu o victorie senzaţională pe Old Trafford.

- Wesley ocupă prima poziţie, deşi a părăsit Liga 1 în vară. E corectă această ierarhie?
- Da, e normal ca Wesley să fie numărul 1. Nu judecăm după astfel de coordonate, de timp. Din punctul meu de vedere, a fost cel mai bun fotbalist din campionatul României, un jucător fundamental pentru Vaslui, un golgeter adevărat.

- Care ţi s-a părut cel mai bun jucător din actuala stagiune?
- Voi evita să fac nominalizări din propria-mi echipă tocmai pentru a putea fi sută la sută obiectiv. Astfel, cred că Raul Rusescu merită toate superlativele. A marcat tot timpul, tot timpul, goluri importante. Steaua îi datorează mult lui Rusescu. De la noi s-a vorbit mult de Kapetanos sau Bastos, pe bună dreptate. Surpriza a venit însă din partea unor jucători ca Ivo Pinto sau Felgueiras, care au jucat încîntător la primul sezon la CFR.

- E posibil să pleci de la Cluj în această iarnă? Mai multe echipe din Anglia şi Franţa şi-au anunţat interesul pentru transferul tău
- Tot ce pot să spun e că mai am un an şi jumătate de contract cu CFR. Această echipă mi-a dat posibilitatea să-mi realizez visurile: să joc la o echipă care cîştigă titluri şi evoluează apoi în grupele Champions League. Nu ştiu dacă voi continua sau nu la CFR, dar un lucru este clar. Oricare dintre variante mă va face la fel de fericit.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
cfrclujole
cfrclujole  •  21 Decembrie 2012, 21:54
Postat de ultras.nationalist pe 20 Decembrie 2012, 14:22

Wesley are o tehnica foarte buna,are sut,are pasa,are dribling...nu se compara cu Sogou care alearga ca besmeticul...

singurul besmetic esti tu!:)))

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  20 Decembrie 2012, 14:22

Wesley are o tehnica foarte buna,are sut,are pasa,are dribling...nu se compara cu Sogou care alearga ca besmeticul...

zen_cfr
zen_cfr  •  20 Decembrie 2012, 11:03

SouGou, tu si colegii tai, sunteti NR 1 pt noi !!! indiferent de orice s-ar intampla! Felicitari pentru echilibrul si corectitudinea ta in declaratii ! Felicitari si pentru Wesley si Rusescu!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează