DIVERSE  ·  METROSPORT

A cincea soție a lui Ilie Năstase vorbește în premieră despre un episod dificil, care a dus la divorțul de tenismen: „Are traume. Și-a pus ochelarii și mi-a zis să închid ușa”

Ilie Năstase și Ioana Simion +10 FOTO
Ilie Năstase și Ioana Simion

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2020 19:23

Ilie Năstase, 73 de ani, a ajuns la al cincilea divorț, despărțindu-se de Ioana Simion, 44 de ani, după doar un an de căsnicie.

„Cu Ilie mai vorbesc, dar locuim separat. Ne mai vedem, îl mai ajut cu ce are nevoie, îl duc unde are nevoie. Atât. Atunci când doi oameni nu se mai înțeleg, e normal ca fiecare să meargă pe drumul lui. E mai bine așa. E decizia mea și consider că ne prinde bine amândurora acest divorț.

Eu am încercat să discut, dar am stat de vorbă o oră cu pereții. Apoi, soțul meu și-a pus ochelarii și mi-a zis să închid ușa. Deși mi-aș fi dorit să comunice, să îmi dea un răspuns, nu a făcut-o. Din punctul meu de vedere, într-o relație când nu mai există comunicare, încerci, dar dacă nu se poate, asta e. Poate și trecutul lui e de vină. Are mici traume.

Tot respectul pentru soțul meu, niciodată nu voi da din casă, voi avea numai cuvinte de laudă la adresa lui. Dar ca la fiecare, ne mai certăm, ne mai jignim. Eu consider că am fost un om corect față de el, l-am respectat foarte mult și îl voi respecta în continuare, indiferent de ce va fi, pentru că a făcut parte din viața mea.

El își dorește [să ne împăcăm], dar e prea târziu acum, din punctul meu de vedere. Eu am încercat să îl fac fericit, așa cum n-a mai fost. Dar așa a fost să fie, toate au un rost în viață. Aș minți să spun că există iubire, există respect. Voi depune actele de divorț cât mai curând, deja m-am interesat”, a declarat Ioana Simion la Showbiz Report, pe AntenaStars.

+11 FOTO

Poveste genială a lui Ilie Năstase: "La 6 ani stăteam în pielea goală și mă uitam la tenis! Îmi aruncau doamnele câte-o ciocolată"Reacția lui Nicolae Ceaușescu, după ce a aflat că Ion Iliescu a preluat puterea. Discuția cu Elena: „Tu nu m-ai lăsat să-l...
Libertatea
Comentarii (10)
Trafalet Simfoniu  •  26 Mai 2020, 17:24

Năstase săracul e dus cu pluta ... E caz de Obregia ... Ar trebui să compătimim bolnavii la mansardă ...

cornelconasu  •  26 Mai 2020, 17:00

Când ti-am zis , mi-ai spus că ....” ce am contra unui om deosebit ca Ilie...” ?! Ilie Năstase e un tip infatuat, arogant, necioplit, fără educație, care are o prea bună impresie despre el și se crede superior dacă a fost intr-o poziție socială datorată tenisului ! Acum e cel real , un fake de om !!!

Ion-Nelu Nistor  •  26 Mai 2020, 11:41

Pacat ca acest Ilie Nastase la ucis pe Ilie Nastase pe care il stiam eu in copilarie!

Vezi toate comentariile (10 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:00 Fotbal, Liga 2
CS Mioveni - Rapid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Premier League
Crystal Palace - Chelsea
Eurosport
20:30 Fotbal, Serie A
Lecce - Lazio
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, La Liga
Valencia - Valladolid
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
22:15 Fotbal, Premier League
Arsenal - Leicester
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Milan - Juventus
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:00 Fotbal, La Liga
Celta Vigo - Atletico Madrid
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1