GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  FLAGRANT

"A fost avertizat, dar nu s-a potolit" » Cum arătau mesajele de ameninţare trimise de "Ciorbă"

Laurențiu Reghecampf și avocatul familiei, Dan Idita. Foto: Facebook
Laurențiu Reghecampf și avocatul familiei, Dan Idita. Foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 octombrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 19 octombrie 2012 18:14

Avocatul familiei Reghecampf, Dan Idita, a remis azi un comunicat prin care a dorit să facă noi precizări în cazul "Ciorbă". El aduce aminte de un episod petrecut săptămîna trecută.

Redăm mai jos comunicatul integral:

"In primul rand vreau sa precizez, aviz afirmatiilor avocatului numitului Dumitru Tudor, ca familia Reghecampf nu ii datoreaza acestuia vreo suma de bani. Nu exista nici o dovada in sprijinul acestor afirmatii ale lui Dumitru Tudor, nici un act din care sa izvorasca vreo obligatie de plata in sarcina vreunui membru al familiei Reghecampf fata de Dumitru Tudor.

Nu pot oferi amanunte dar rezulta clar din materialul probator cu ce titlu a fost solicitata de catre Dumitru Tudor respectiva suma de bani.

De mai mult de un an, familia Reghecampf este amenintata insultata, terorizata efectiv, de acest individ.

Prin comunicatul pe care l-am emis impreuna cu Laurentiu Reghecampf saptamana trecuta preluat de intreaga mass-media, am precizat ca vom actiona in judecata, uzand de toate parghiile legale, toate persoanele care ameninta si insulta familia Reghecampf.

Dumitru Tudor nu a luat in seama respectivul comunicat, a continuat sa ameninte si sa santajeze fam Reghecampf si acum suporta consecintele".

Apropiaţi ai familiei Reghecampf au dezvăluit pentru GSP.ro ce conţineau mesajele de ameninţare trimise în noapte de Dumitru Tudor. Acestea o aveau ca destinatar pe Anamaria Prodan, însă majoritatea îl vizau defapt pe capul familiei, Laurenţiu şi pe mama soţiei acestuia, Ionela Prodan: "Dacă nu-mi dai banii, îl distrug pe Laurenţiu şi pe maică-ta!". De asemenea, fiul lui "Ciorbă" l-ar fi ameninţat cu bătaia pe Reghe.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
powerpokerro
powerpokerro  •  20 Octombrie 2012, 00:57
Postat de aer5 pe 19 Octombrie 2012, 18:28

sunt stelist si sa vezi ce bataie ii dau lu ciorba ala

pe tine te conduce foame cu 3-0,si tu vrei il bati pe ala

powerpokerro
powerpokerro  •  20 Octombrie 2012, 00:55
Postat de flo_ax pe 19 Octombrie 2012, 19:42

si cu voi a fost blat, de ati jucat rusinea aia de antifotbal? Voi vorbiti de blat, cand ati fost cea mai slaba echipa cu care a jucat Steaua sezonul asta? Ar trebui sa fiti principalii suspecti

prietene dak esti obiectiv,si ai si putina materie cenusie in cap,respectal pe reghecampf pt ceea ce a facut ca antrenor de knd este la steaau...nu te transforma tu in avocatul lui k habar nai pe ce lume traiesti....knd reghecampf vindea meciuri u te incaltai cu fesu

flo_ax
flo_ax  •  19 Octombrie 2012, 19:42
Postat de fartchild_saviola_t pe 19 Octombrie 2012, 19:20

familia regheblat sa isi plateasca datoriile pe care le are!!!!

si cu voi a fost blat, de ati jucat rusinea aia de antifotbal? Voi vorbiti de blat, cand ati fost cea mai slaba echipa cu care a jucat Steaua sezonul asta? Ar trebui sa fiti principalii suspecti

Vezi toate comentariile (7)
Comentează