GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ACUZE

UPDATE Ilie Năstase a reacționat pentru GSP în urma acuzelor incredibile dintr-un tabloid: "Invenții nenorocite!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 10 decembrie 2018 16:01

Ilie Năstase, 72 de ani, fost număr 1 mondial în clasamentul ATP, ar fi în mijlocul unui nou scandal, după cum o arată dezvăluirile unui tabloid: acesta ar fi pipăit-o pe iubita lui Gerard Depardieu, 69 de ani, la un local din București.

16:55

Contactat de GSP.ro, Ilie Năstase a dezmințit cu vehemență acuzațiile care îi sunt aduse: "Niște invenții cretine, nenorocite, o să-i dau în judecată! Cum puteam să fac așa ceva? L-am sunat pe Gerard, îmi e prieten de 35 de ani, am mers și am băut un pahar de șampanie cu el, atât. Cum adică să-i pipăi prietena, cum era posibil așa ceva?

El a plecat acasă, mi-a zis: «Ilie, sunt obosit, o să plec».  Chiar m-am gândit să-l sun să-i povestesc ce au inventat acești nenorociți".

Știrea inițială

Aflat în Capitală pentru un spectacol susținut la Circul Metropolitan, faimosul actor francez Gerard Depardieu ar fi ales să petreacă la un restaurant din zona de nord a Capitalei, iar Ilie Năstase nu a refuzat oportunitatea de a-și vizita vechiul prieten.


Gerard Depardieu

Doar că, susține tabloidul Cancan, atmosfera ar fi degenerat după ce Ilie Năstase ar fi pipăit-o în zona intimă pe prietena brunetă a lui Gerard Depardieu.

Actorul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, nu a putut suporta gestul lui Ilie Năstase și ar fi părăsit restaurantul în grabă, alături de toți cei cu care se afla la masă, lăsându-l, practic, singur pe Ilie Năstase.

Presupusa gafă a lui Năstase s-ar înscrie pe o listă consistentă a scandalurilor în care a fost implicat în 2018. "Nasty" a avut remarci rasiste la adresa copilului Serenei Williams, iar la începutul lunii iunie a fost arestat după ce a fost prins la volan sub influența băuturilor alcoolice.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
kordell
kordell  •  11 Decembrie 2018, 04:10

Il cred in stare pe *** asta .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mioriticul
mioriticul  •  10 Decembrie 2018, 21:00
Postat de Radu Badea pe 10 Decembrie 2018, 20:13

Sunteti niste *** de *** !..Unde ati vazut voi ca Nastase a facut acuzatii radiste!.?..***

Radistse n-a facut ptr. ca n-are nici o treaba cu tine, Bade Radu. In rest totul e stiut si dovedit.

366730514084299
Radu Badea  •  10 Decembrie 2018, 20:13

Sunteti niste *** de *** !..Unde ati vazut voi ca Nastase a facut acuzatii radiste!.?..***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează