GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  U CRAIOVA

Adrian Mititelu a pierdut clubul » O casă de insolvenţă va administra Universitatea Craiova

Adrian Mititelu a rămas fără dreptul de a administra Universitatea Craiova
Adrian Mititelu a rămas fără dreptul de a administra Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 17 august 2011 10:57

După ce a rămas fără majoritatea dintre jucători, Adrian Mititelu a pierdut şi dreptul de administrare al clubului Universitatea Craiova, pentru că firma a reintrat în faliment

Tribunalul Braşov a numit ca administrator provizoriu al firmei Casa de Insolvenţă Transilvania, socientate cu experienţă în falimentele din sport, scrie Gazeta de Sud.

Pe 8 august, Fotbal Club U Craiova SA a depus la Tribunalul Dolj o cerere de suspendare provizorie a executării sentinţei de faliment, solicitare care a fost respinsă de instanţă pe 11 august, fără drept de apel.

Mititelu rămăsese, practic, să închidă porţile la Universitatea, dar acum a rămas şi fără controlul asupra clubului. Jucătorii au plecat, societatea se lichidează, iar baza de pregătire şi stadionul "Ion Oblemenco" au alte destinaţii.

Din Universitatea Craiova, simbolul fotbalului oltean, a rămas acum doar o marcă înregistrată la OSIM, pe numele copiilor lui Adrian Mititelu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (43)
adi_gorj
adi_gorj  •  20 August 2011, 23:47
Postat de imperator_sef pe 17 August 2011, 11:31

Baaiii , brutarule , ce ai facut cu " Stiinta " . Baaaiii nebunulllleeeeeee

Imperatoare. cat iti place sa ii mirosi pe olteni in koouuur! Te mai tine ficatul sa le tot degusti fecalele?

ipsilante
ipsilante  •  18 August 2011, 14:37

Mititelu este SINGURUL si UNICUL vinovat de distrugerea Stiintei! Mama natura este dura si nemiloasa: cine nu face fata MEDIULUI, dispare! Mititelu, in fotbalul nostru de tip MAFIOT, trebuia sa faca slalom si sa reziste pina se schimba CEVA acolo sus: FRF,LPF. El, nu! Razboi la cutite cu toti... Toti sint RAI, eu sint bun! Ori el, cap sec, fara pregatire, superorgolios, fara tact, fara bani destui, fara RELATII, fara CARACTER, a inceput LUPTA GENERALIZATA, cu toti! Pe Stiinta a facut-o proprietatea copiilor lui, iar pe FANI, dusmani de clasa. Rezultatul? "mititelu" este FALIT! Stiinta nu mai exista! "P@ranoia mergatoare" suspina acum ca a fost PRADAT! Oare?

muiegsptv
muiegsptv  •  17 August 2011, 21:09

Pacat de "Prostul " suporter devenit patron, care s-a comportat ca un suporter sa se mentina in simpatia celorlalti suporteri si a ajuns sa fie urat si de ei. Daca-si vedea de afaceri si vindea jucatori era hulit de nu-l spala tot Oltul, asa... sa va fie rusine asa zisi suporteri olteni. daca erati langa el nu se ajungea pana aici si cine a dorit sa-l disttruga nu reusea. RUSINE, RUSINE, RUSINE, OAMENI FARA CARACTER!

Vezi toate comentariile (43)
Comentează