GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PRIETENII LUI OVIDIU

Adrian Mutu, declarații spectaculoase în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”! „Tricoul cu numărul 10 la națională cântărește două tone: una pusă de Hagi, una de mine!”

Articol de GSP - Publicat luni, 14 octombrie 2019 11:53

Adrian Mutu. Pe vremuri, „Il Fenomeno” sau „Briliantul”. Acum, antrenor la Al Wahda U21, in Emiratele Arabe Unite. El a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, programată miercuri, de la ora 20:00, pe GSP.ro.

O discuție relaxantă de 50 de minute cu golgeterul all-time al echipei naționale (35 de goluri, la egalitate cu Hagi). Adrian Mutu nu a evitat niciun episod controversat din cariera lui! 

  • De ce a decis să plece din România și ce conducători de club s-au băgat peste el la echipă?
  • Cine este apropiatul care a vrut să-i cumpere jucătorii pentru a trânti un meci?
  • Cât câștigă în Emiratele Arabe Unite și care sunt condițiile de acolo?
  • S-a împăcat sau nu cu Mourinho, care l-a prins drogat la Chelsea?
  • De ce nu vorbește cu nimeni din familie în ziua meciului?
  • A simțit Mutu că vreun om din FRF nu dorește să-l depășească pe Hagi la numărul de goluri la echipa națională?
  • Ce spune despre generația Under 21 și de ce nu-i vede pe mulți dintre ei să facă pasul la echipa mare?

NU RATA emisiunea de săptămâna asta! Unde poți urmări showul de miercuri seară, care va începe la ora 20:00?

  • pe site-ul www.GSP.ro
  • pe pagina de facebook a Gazetei (link)
  • pe contul de Youtube al Gazetei (abonează-te aici)

Adrian Mutu, declarații spectaculoase în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”! „Tricoul cu numărul 10 la națională cântărește două tone: una pusă de Hagi, una de mine!”


Noul format video lansat de Ovidiu Ioanițoaia pentru publicul Gazetei se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. Aparițiile săptămânale (în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.GSP.ro) sunt găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei.

URMĂREȘTE AICI INTREGRAL EMISIUNEA CU ADRIAN MUTU

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
250361412474813
Dan Ilie  •  17 Octombrie 2019, 14:45

Fara suparare, Mitrita merita tricoul cu nr 10.

joze_maurinio
joze_maurinio  •  17 Octombrie 2019, 03:51

Hai sa nu-l mai comparam pe Hagi cu Mutu. Pentru Mutu s-a creat tricoul cu nr. 10, practic, cel mai mare fotbalist al lumii! E peste Dobrin, Balaci, Hagi(nu, stergeti mucii de la nas daca crezi ca e vorba de Ianis). E peste Puskas, Eusebio, Pele, Maradona, Messi, C.Ronaldo. Ba, ca Mutu nu e nimeni! Auzi tu, a pus o tona pe numarul 10! Pai, da, mai Mutulica(diminutiv, ca si el), o tona de alcool, cocaina, sibutramina si toate substantele interzise pe care le tragi pe nas si le dai pe .....! Mai e si modest, dupa ce ca e valoros! Hai sa fim seriosi, DA! Ca valoare e peste tot ce e acum la noi, dar el nu ar fi avut loc in echipa din anii 90, 80, 70, 60 etc. Dar, la fel, peste 10-20 de ani, vom spune ca Nicusor Stanciu sau Ianis Hagii sunt genii ale fotbalului, la ce petarde vor fi la nationala atunci, cand vom pierde cu 15-0 cu Andorra si 14-1 cu Liechtenstein. Mutule, mai pune nene o tona pe tricoul cu nr 10, si vezi sa nu se prajeasca singurul neuron pierdut prin creierul tau, ca prea gandesti cu foc!

gimiskutze
gimiskutze  •  15 Octombrie 2019, 02:32

Ca lumea! Dupa un penal, M Stoica acum unul care anavut probleme cu alcoolul si drogurile! Modele demne de urmat! Exemple pentru cei tineri...prieteni nu gluma! Asta e Romania...nu ma astept la nimic mai mult...astept sa vad lista la ...urmatorii prieteni, poata Tamas? ????

Vezi toate comentariile (3)
Comentează