GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ADVERTORIAL

Airwaves si Bivuac Media lanseaza un nou documentar intitulat “Reset and Move on”

Articol de GSP - Publicat joi, 09 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 09 iunie 2011 10:51

Airwaves si Bivuac Media prezinta al doilea documentar din seria dedicata sporturilor extreme. Filmul “Reset and Move on” este realizat de George Stroie (aka Bivuac), cunoscut alpinist, jurnalist sportiv si producator de filme de sport extrem. Daca la finalul anului trecut am urmarit “What is Extreme?” - o analiza ampla a fenomenului extrem din mediul urban, filmul de anul acesta este dedicat in intregime sporturilor de iarna (schi, snowboard, alpinism, freeride si catarare pe gheata).

Protagonistii filmului vorbesc despre lupta cu frica, riscurile pe care si le asuma, despre momentele de blocaj si curajul de a merge mai departe...si mai departe.  Spectatorul are ocazia sa descopere ce fac sportivii pentru a-si pastra si creste conditia fizica si, in acelasi timp, afla motivatia din spatele unor actiuni ce pot parea extreme pentru un om obisnuit.

Filmul va fi prezentat in premiera pe 9 iunie, ora 21:00, la terasa Baraka din Herastrau, alaturi de protagonisti si de toti ceilalti implicati in proiect. Evenimentul va fi prezentat de Maximilian Munteanu in rol de maestru de ceremonii iar DJ Bully, unul dintre cei mai populari si apreciati DJ-i romani, va mixa la petrecerea de lansare.

Incepand cu 13 iunie, “ Reset and Move on” va fi disponibil pentru vizionare pe site-ul www.airwaves.ro sau pe profilul dedicat in facebook www.facebook.com/whatisextreme.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează