GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PROCES

EXCLUSIV „Nu se poate așa ceva!” » Alex Pițurcă a răbufnit în sala de tribunal, la procesul lui Mario Iorgulescu. Termenul a durat doar 5 minute

Alexandru Pițurcă
Alexandru Pițurcă

Articol de - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2023 10:20 / Actualizat miercuri, 11 ianuarie 2023 11:07

Alexandru Pițurcă (39 de ani), fiul lui Victor Pițurcă, a răbufnit la termenul de astăzi al procesului în care Mario Iorgulescu (27) este judecat pentru omor. Gazeta Sporturilor a fost prezentă la Tribunal și prezintă toate informațiile.

În această dimineață, la Tribunalul București a avut loc un nou termen al procesului în care Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF, Gino, este anchetat pentru omor, după ce a cauzat un accident ce s-a soldat cu moartea unui tânăr în 2019. Mario Iorgulescu era drogat și beat la volanul unui Aston Martin care mergea cu 240km/h.

Detalii de cotitură în cazul Simonei Halep: probă fundamentală scoasă la iveală!
HALEP, DEPISTATĂ POZITIV
Detalii de cotitură în cazul Simonei Halep: probă fundamentală scoasă la iveală!

Avocații lui Mario Iorgulescu au solicitat DIN NOU recuzarea judecătoarei, iar Alexandru Pițurcă a răbufnit

Termenul în sine a durat doar 5 minute, pentru că unul dintre avocații angajați de familia Iorgulescu, Mircea Popescu, a formulat o nouă cerere de recuzare a judecătoarei Manuela Orzață

Alexandru Pițurcă, care aștepta să fie audiat, a răbufnit: „Nu se poate așa ceva! E a nu știu câta oară când sunt chemat și nu s-a întâmplat nimic, tot amână!”. Până la urmă, fiul lui Victor Pițurcă nu a mai fost audiat nici astăzi.

Pițurcă figurează ca martor deoarece se numără printre ultimele persoane care au discutat cu Mario înainte de accident. A făcut-o dintr-o discotecă, de pe telefonul fostei iubite a lui Mario, după ce Iorgulescu a apelat-o pe aceasta. 

Cum procurorii vor să întocmească filmul accidentului, l-au chemat pe Alexandru Pițurcă la audieri.

Amânare în procesul lui Mario Iorgulescu

Înfățișarea de astăzi a fost primul termen din acest an, după ultima amânare, de pe 8 decembrie.

Prezenți în sala de judecată au fost părinții victimei, cei doi avocați ai lui Mario, Florin Durgheu și Mircea Popescu, plus Alexandru Pițurcă în calitate de martor.

Și celălalt avocat al lui Mario Iorgulescu, Florin Durgheu ceruse recuzarea judecătoarei, pe 7 decembrie. Cererea de atunci a fost respinsă.

Următorul termen va avea loc pe 13 ianuarie. Până atunci, cererea de recuzare va fi analizată. 

Între timp, Mario Iorgulescu vrea să-și refacă viața amoroasă: „Îmi doresc foarte mult un copil”

Mario Iorgulescu a fost trimis în judecată în septembrie 2019 după ce a cauzat un accident mortal, fiind drogat și beat la volan. De atunci, el ar fi internat la o clinică din Italia. La finalul lui noiembrie, Mario a oferit un interviu pentru Antena Stars. Spune că și-a făcut cont de Instagram și a reluat legătura cu Bianca Marina, femeie alături de care a avut o relație și în urmă cu 8 ani. Între timp, Bianca a fost căsătorită cu Steliano Filip. Cei doi am împreună o fetiță.

„Mi-am făcut un cont de Instagram, nu mai suportam singurătatea. Eram foarte singur şi trist. Nu mai suportam să stau aşa, în situaţia respectivă, în clinică. Mi-am făcut un cont de instagram, am dat de Bianca pe acel cont, i-am scris şi am reluat legătura. Acum 8 ani, când a fost cu mine, a plecat de la mine de la Snagov să se întâlnească cu Steliano Filip şi m-a întrebat dacă mă supăr dacă pleacă să se vadă cu el. 

Eu am întrebat-o dacă chem şoferul sau îşi cheamă un taxi. Pentru mine, Bianca era doar o altă fată din anturajul meu şi nu observam semnele pe care le dădea ea, că ea chiar este îndrăgostită de mine. Sunt dispus să am grijă şi de ea şi de copilul pe care îl are cu Steliano. Îmi doresc foarte mult să fac un copil cu Bianca! Am ajuns la o vârstă în care m-am săturat să petrec, să mă distrez şi să îmi bat joc, să umblu din floare în floare, pentru că asta am făcut toată viaţa şi nu mai este cazul! Foarte greu”, a spus Mario Iorgulescu potrivit sursei citate.

Reperele cazului Mario Iorgulescu:

  • Mario Iorgulescu a fost trimis în judecată în septembrie 2019 după ce a cauzat un accident mortal, fiind drogat și beat la volan.
  • La finalul lui 2020, judecătorul de cameră preliminară de la Tribunalul Bucureşti a decis că procesul lui Mario ar putea începe și a respins cererea acestuia, de schimbare a încadrării juridice, din omor în ucidere din culpă.
  • În momentul impactului cu autoturismul marca Audi condus de decedat, Iorgulescu jr. avea o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare.
  • Sub influența alcoolului și a halucinogenelor, Mario Iorgulescu a pierdut controlul automobilului Aston Martin pe care îl conducea. Bărbatul decedat avea doi copii, un băiat de 4 luni și o fată de 6 ani.
  • La două săptămâni de la accident, Mario Iorgulescu a fost transferat de familie în Italia, de unde nu s-a mai întors.
  • Pe numele lui Mario Iorgulescu există un mandat de arestare și pentru alt caz. În 2021, fiul președintelui LPF a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate, loviri și alte violențe.

Mai multe știri de actualitate: 

Situație absurdă la FCSB » Noua operă a lui Becali: e bal mascat, nimeni nu-și respectă rolul oficial

Refuzată de Hermannstadt, Universitatea Craiova s-a orientat către un alt fundaș lateral din Superligă: „Deja am discutat”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (49)
bozo76
bozo76  •  13 Ianuarie 2023, 01:34

La noi justitia treneaza procesul pana se prescrie cazul. Daca s-ar intampla asa in IT nu s-ar mai termina proiectul si nu ati msi avea cevsa puneti pe masa. Sumnezeu sa va ia!

istet10
istet10  •  12 Ianuarie 2023, 17:18
Postat de VanBasten pe 11 Ianuarie 2023, 11:28

Care-i stirea?!

Intradevar!

istet10
istet10  •  12 Ianuarie 2023, 17:17
Postat de bimbi79 pe 11 Ianuarie 2023, 12:19

De retinut doar un aspect: iorgulescu era la volan, BAUT SI DROGAT. in acest caz cum poti sa gandesti ca MORTUL ERA VINOVAT. Daca este asa de ce se ascunde la clinica?

Pt ca la un moment dat va aparea cu un certificat medical care sa spuna clar ca nu poate suporta regimul de detentie.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează