GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SCANDAL

Ana Muntean, amenințată după clipul controversat cu Ciprian Marica! Prima reacție a soților Muntean: „Mergem la tribunal!”

Soții Florin & Ana Muntean // sursă foto: Clujust.ro
Soții Florin & Ana Muntean // sursă foto: Clujust.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 mai 2020 19:43

Ana și Florin Muntean, parte a scandalului mediatizat intens în ultimele zile, în care protagonist este fostul fotbalist Ciprian Marica (34 de ani), au oferit prima reacție după apariția videoclipului incriminator.

Cei doi consideră că viața privată le-a fost încălcată grav odată cu apariția în spațiul virtual al acelui videoclip, astfel că se vor adresa justiției, atât în penal, cât și în civil. Mai mult, Ana Muntean ar fi primit numeroase amenințări pe rețelele sociale, conform Clujust.

Mesajul transmis de Ana și Florin Muntean

„Este nereală informația conform căreia Florin Muntean a dat publicității o înregistrare video în care apare soția lui. Niciunul dintre motivele indicate ca justificând o astfel de faptă sau atitudine apărute în presa din România nu este real, înregistrarea video a ajuns în presă prin metode ce nu sunt cunoscute celor doi soți care nu au dorit niciodată să-și expună în vreun fel public viața privată. 

În prezent cei doi soți, împreună, luăm toate măsurile legale și juridice împotriva acestui atentat grav la viața privată, a cărei protecție este asigurată oricărui cetățean român de Constituția României, Carta Europeană a Drepturilor Omului și Regulamentul European de Protecție a datelor. Ne vom asigura că toate mențiunile referitoare la familia noastră vor dispărea din presa scrisă și audiovizuală, că toate persoanele vinovate vor fi trase la răspundere civilă și penală și că ne vom putea continua viața de familie împreună, fără a da socoteală nimănui. 

Copiii noștri, pe nedrept expuși public, vor crește într-o țară în care dreptul la viață personală și demnitate sunt respectate și apărate așa cum se întâmplă în majoritatea țărilor din Uniunea Europeană din care facem parte. Totodată, acționăm prin plângeri penale împotriva tuturor amenințărilor, injuriilor și atacurilor adresate soției Ana Muntean, prin toate mijloacele prin care acestea au avut loc” - Ana și Florin Muntean

VIDEO. De ce era Ciprian Marica poreclit „Fetița” în copilărie: „Mama m-a îmbrăcat în colanți”

Citește mai multe știri despre scandalul în care este implicat Ciprian Marica:

Ciprian Marica, victima unui complot? Varianta unui tabloid: „Voia să fie ministrul Sportului și s-a dorit pătarea imaginii lui”

Pagina de Wikipedia a lui Ciprian Marica, modificată de internauții glumeți » Ce performanță a mai bifat atacantul :D

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (84)
106739287242862
Victor Kandalakis  •  03 Mai 2020, 09:50
Postat de mariuta. pe 02 Mai 2020, 15:59

MUNTEANU JR. SI-A SPALAT RUFELE-N VAZUL LUMII, TOATA APA SOMESULUI NU O MAI "SPALA" PE NEVASTA-SA ! ÎN FAPT, CINE ESTE VICTIMA ? CU SIGURANTA NU FAMILIA MUNTEANU, CI MAI DEGRABA MARICA !

Draga Mariuta! Ref la spalat - lui Ana nu ii trebuie sa fie"spalata" ! In ce priveste "victima" din acest incident - este interesent ce spui tu... trebuie ca sti tu ceva !!!

106739287242862
Victor Kandalakis  •  03 Mai 2020, 09:46
Postat de Nick Rasu pe 02 Mai 2020, 14:55

Si pana la urma cum a ajuns filmuletul asta pe net, ca doar era la el in telefon...Daca nu vroia sa-l distribuie il stergea...dar de ce dracu l-a inregistrat...

Cine stie ce "pacate" erau in spatele acestui filmulet!!!??? Un adevarat barbat, nu facea filmulete ! Iar pentru tine personal - ai grija ce tii prin telefon!!!

106739287242862
Victor Kandalakis  •  03 Mai 2020, 09:40

Ce comentarii rautacioase!!! Omul este suparat ca i-a fost "violat" telefonul . Lucru care se intampla cu toti cei care prezinta interes prin activitatea lor. In ce o priveste pe Ana, vad pareri ca .."nuo mai spala nu stiu apa din nu stiu cate rauri ...eu cred ca fff multe femei au "filmulete" dar inca nu au fost postate in media . Exista o gluma: Dumnezeu si Sf Petre fac selectai a 100 de barbati morti - Sf Petru zice : cine si-a inselat sotia, un pas inainte! 75 de barbati fac un pas inainte. Dumnezeu: voi in IAD ..restul in RAI! Se face acelas lucru cu 100 de femei. Sf Petru cu aceiasi intrebare - 99 de femei fac un pas inainte. Dumnezeu - Sfinte Petru impinge-o si pe aia infata ca e surda! Nu, nu critic si nici nu judec pe nimeni...dar sa invatam ceva - mai ales barbatii daca nu ati aflat inca, nu inseamna ca nevestele nu au facut-o. Iar ca o concluzie : Imi pare rau pentru Ana - data viitoare sa fie mai atenta!

Vezi toate comentariile (84)
Comentează