GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MONDEN

Telenovela continua » Anamaria Prodan, despre divorțul de Reghecampf: „Mă rog la Dumnezeu să îmi dea putere. Va recunoaște că a greșit”

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan (foto: instagram)
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan (foto: instagram)

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 iulie 2021 15:47 / Actualizat sambata, 17 iulie 2021 16:46

Relația dintre Anamaria Prodan (48 de ani) și Laurențiu Reghecampf (45 de ani) s-a transformat într-o adevărată telenovelă. Ultimele declarații ale impresarei aduc în discuție iminentul divorț dintre cei doi.

  • Reghecampf e unul dintre cei mai de succes antrenori români din ultimii 10 ani, 7 trofee în palmares, dintre care 4 în România, cu FCSB
  • Anamaria Prodan a fost unul dintre cei mai influenți impresari din Liga 1.
  • Cei doi sunt căsătoriți de 13 ani.

CONTEXT: De mai multă vreme, telenovela în care Anamaria și Laurențiu Reghecampf sunt actorii principali își derulează episoadele în tabloidele din România. 

Informațiile despre diverse relații extraconjugale ale antrenorului au apărut tot mai des, în timp ce soția sa a negat de fiecare dată că ar fi vorba despre vreun episod de infidelitate în cuplul pe care ea îl numea „cel mai puternic din România”. 

Acum, însă, Anamaria Prodan admite că există probleme în căsnicia ei, dar nu este dispusă să-i acorde divorțul lui Reghecmpf: 

„Îmi doresc tare mult să existe dovezi în acest sens. Am mai rugat și alți prieteni care mi-au spus asta sa mă ajute cu dovezi. În momentul în care voi avea așa ceva, promit că voi veni în fața voastră și voi spune că eu, Anamaria Prodan, am trăit în minciună timp de 16 ani, eu Anamaria Prodan nu am avut suficient de inteligență încât să-mi dau seama că Reghe nu este ceea ce noi divinizăm”, a spus impresarul într-un interviu acordat pentru playsport.ro.

Deși susține că nu crede că se va despărți de antrenor, Anamaria admite în interviul acordat că au existat episoade de infidelitate, dar speră ca soțul ei să realizeze că a greșit, iar căsnicia lor să reziste:

„Eu cred cu tărie că toată această perioadă este una trecătoare și că tot ceea ce se se întâmplă acum a fost pus la dospit. Și a crescut, a crescut…Numai că pe mine nu mă doboară nimic.

Am auzit, bineînțeles, am și eu urechi. Dar experiența și dragostea pentru soțul meu m-au învățat că atunci când vine furtuna de nisip, trebuie să închid ochii ca nu cumva să-mi intre nisip în ochi. Furtuna trece, nisipul se așează și uite așa nimic nu mă afectează. [...] Atunci când ești suficient de puternic încât să ai capacitatea să ierți, atunci ești unic, greu de găsit și de egalat.

Îi iau apărarea pentru că eu știu ce fel de om este soțul meu și cred că orice om poate greși, dar orice bărbat trebuie să aibă coloană vertebrală, demnitate. Orice bărbat poate pleca de acasă din curiozitate, din frustrare, din neputință, din neîncredere în propria persoană. 

Toate adunate te fac să iei decizii greșite, să reacționezi nepotrivit pe moment. Dar cred cu tărie că te mai și trezești la un moment dat, iar când te trezești, îți dai seama că ai făcut ceva cumplit și îți ceri iertare. Iar eu cred că dacă a făcut tot ceea ce aud că a făcut, atunci, cu siguranță va veni, va recunoaște că a greșit, își va ține familia în brațe și o va face și mai puternică decât până acum”.

Anamaria Prodan a trimis câteva săgeți către soțul ei: „Eu l am ajutat pe Laur să se ridice peste eticheta de om simplu. I-am spus să nu se obișnuiască cu prea mult confort, pentru că mi-am dorit lângă mine un bărbat puternic. 

De când am pornit la drum mână în mână l-am rugat să nu confunde conceptul de bani și succes. Să rămână cu picioarele pe pământ și să-și asume faptul că această faimă are prețul ei. Trebuie să fii impecabil. 

Eu am făcut de multe ori un pas înapoi și l-am rugat pe soțul meu să iasă el în față, să se evidențieze, să nu rămână în umbră. M-am certat de câteva ori cu el pentru ca el să nu mai accepte sfaturi sau aprobări din partea nimănui. Pentru că este capabil și nu are nevoie. Oriunde ar merge, el să se simtă bine în pielea lui. Am vrut mereu ca familia mea să aibă scopuri mărețe și să nu-și piardă timpul pentru a-și plânge eșecul, ci să meargă mai departe cu fruntea sus orice s-ar întâmpla”, a mai spus Anamaria pentru sursa citată.

Anamaria Prodan rupe tăcerea! Declarații uluitoare despre divorțul de Laurențiu Reghecampf + cum s-a implicat Becali: „Atunci a început totul”

Citește și alte articole:

Anamaria Prodan a dezvăluit tot la GSP Live: relația cu Reghe, posibila venirea a antrenorului la FCSB și conflictul cu familia Becali

UPDATE Anamaria Prodan, audiată azi la DNA » Motivul pentru care a fost chemată de procurori

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
nealiniatul
nealiniatul  •  18 Iulie 2021, 09:36

Poate ca ar trebui sa mai convoace Reghe un "simultan" cu Contra, Selimesi, Alexa, Mutu. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romeverest
romeverest  •  17 Iulie 2021, 23:06

A inceput sa se planga prin toate ziarele !! Pana mai ieri nega cu vehementa ceea ce toata lumea stia !! Dumnezeu nu doarme….asa cum si ea i-a stricat casa lui Reghecampf, care era casatorit, acum a venit si randul ei sa vada ce inseamna cand apare o noua femeie in viata sotului tau !! Isi merita pe deplin soarta !!

fuller
fuller  •  17 Iulie 2021, 17:21

GSP a devenit doar un ziar de scandal, nu de sport. De ce postati zilnic despre asemenea povesti, care nu intereseaza pe nimeni si care nu au nici o legatura cu sportul? Inteleg ca Anamaria isi doreste sa fie in centrul atentiei cu orice pret, si poate chiar va plateste, insa ce legatura au vietile lor private cu fotbalul? Nu mai gasiti stiri adevarate din sport, sau mai degraba nu mai aveti jurnalisti de sport adevarati?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează