GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  METROSPORT

Anamaria Prodan face dezvăluiri din viața privată: „Eram divorţată și nu ştia nimeni, nici mama” + despre ce bărbat spune: „E sufletul meu şi cel mai bun prieten”

Anamaria Prodan +49   FOTO
Anamaria Prodan

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 septembrie 2020 17:36 / Actualizat joi, 05 august 2021 10:21

Anamaria Prodan Reghecampf, 47 de ani, a vorbit despre prima căsătorie, cu baschetbalistul Tibi Dumitrescu (între 1998 și 2007), și relația cu actualul soț, Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan: „Am divorțat dar am hotărât să nu știe nimeni”

„Eram divorţată, nu ştia nimeni, nici mama, numai eu şi soţul meu şi am vorbit amândoi ce e mai bine pentru fete? Să le aducem în România (n.r. erau stabiliţi în SUA), la şcoala americană şi să începem o afacere în România, pentru că nimeni nu voia să stea fără copii. Noi am stat în aceeaşi casă, Tibi Dumitrescu e sufletul meu şi cel mai bun prieten pe care îl am.

 Am stat aşa împreună, am pus lucrurile la punct şi am zis că nimeni de pe acest Pământ nu trebuie să afle că am divorţat, nici măcar copiii. Am hotărât ca în momentul în care găsim ceva serios ca relaţie şi ne hotărâm să ne recăsătorim, atunci le vom prezenta copiilor şi o să meargă fiecare la casa lui”, a spus Anamaria Prodan la TV Telekom Sport.

+45 FOTO

”Noi ne ştim de mici, am mai fost o tură împreună. Pe vremea aia îmi doream altceva, de când sunt mică am ştiut exact ce am de făcut într-o lume haotică. Dacă mă priveşti din afară, ai impresia că epatez, dar cine mă cunoaşte ştie că am o viaţă planificată”
Anamaria Prodan, despre relația cu Laurențiu Reghecampf

VIDEO Anamaria Prodan, dezvăluiri în exclusivitate pentru GSP: „Am fost proiectată să fiu băiat și am fost fundaș central la Inter București”

EXCLUSIV Anamaria Prodan s-a făcut rea! 3 fotbaliști dați afară de la Hermannstadt

EXCLUSIV. Anamaria Prodan, „aroganță” supremă: „Nu suport să-mi verific conturile din bancă! Cumpăr orice, nu mă uit la bani”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (11)
347655969058390
Ion Popescu  •  19 Septembrie 2020, 16:33

GSP = NUMAI CANCAN, BARFE, STIRI DESPRE PUSCARIASI, INFRACTORI, FEMEI..... Nul in stiri sportive serioase !

115486966066476
Edi Girnita  •  19 Septembrie 2020, 10:02

Din penibil in prostie, tot așa gsp-ule!

parpalache
parpalache  •  19 Septembrie 2020, 08:18

Pai si cand era maritata,nu stia nimeni ca e maritata!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează