GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ATAC

VIDEO Anamaria Prodan, atac suburban la adresa lui Laurențiu Reghecampf: „Ultima scursură! Mori de foame, o să ajungi sub pod, cumetre!”

Anamaria Prodan / Sursă foto: Captură +49   FOTO
Anamaria Prodan / Sursă foto: Captură

Articol de GSP - Publicat joi, 13 ianuarie 2022 11:21 / Actualizat joi, 13 ianuarie 2022 11:28

În plin divorț de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan continuă să-l atace pe fostul ei partener de viață în spațiul public. Invitată la podcastul lui Codin Maticiuc, agenta de jucători l-a „bombardat” din nou cu invective pe antrenorul de la CSU Craiova.

Pe durata interviului, nu puține au fost momentele în care Anamaria Prodan a folosit un limbaj suburban, plin de jigniri, la adresa lui Reghecampf, căruia îi reproșează relația extraconjugală pe care o are cu Corina Caciuc

Anamaria Prodan, jigniri în serie la adresa lui Laurențiu Reghecampf

„Sunt atât de exigentă cu mine, vă dați seama cum sunt cu cei din jur? Așa m-au crescut ai mei, n-am putut să scap de lucrul acesta. Îi spunem: «Ca antrenor, dacă nu ești concentrat un miliard la sută, te-au dat afară și ți-ai încheiat cariera. Nu știi să faci nimic altceva. Mori de foame, stai sub pod!» (...) El a mai avut scăpări, se târa, se rostogolea ca o râmă.

Cum crezi că o să ajungă Laurențiu Reghecampf? Ce știe el să facă altceva? El trăiește din 15.000 de euro pe lună. De la două milioane jumătate de euro, a ajuns la 15.000 de euro. E direct în picaj! Mai sunt alți antrenori care și-au bătut joc de viața lor. 

(...) Eu recunosc, i-am spus direct. «Mă, fi-ţi-ar mă-ta a dracu', să ajungi așa, ultima scursură?».

Nevastă-ta, Anamaria Prodan, îți face cadou un Ferrari sau nu știu ce ceas, că aveai tigaie la mână. Te duce la operă, îți deschide orizontul, te urcă pe Everest. Când să pui steagul, ce faci, cumetre? Aluneci și cazi pe spate, cazi în cap?! (...) Dementule, tâmpitule, penibilule!”, a spus Anamaria Prodan, în podcastul la care a participat alături de influencerul Codin Maticiuc. 

N-a făcut Iisus pentru omenire câte am făcut eu pentru el Îl sunam și-i spuneam: «Prietene, cazi în cap și nu-ți mai întindem mâna». Ați văzut un PR mai puternic decât cel făcut de mine lui Laurențiu Reghecampf?

- Anamaria Prodan

+45 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

FOTO Un bărbat s-a urcat pe stâlpul din fața casei lui Becali: „Nea Gigi, ieși afară!” » Cum a fost rezolvat incidentul

FOTO Câți bani câștigă Roxana Ciuhulescu la „Survivor România” » Fotbaliștii din Liga 1 nici nu visează la asemenea sume

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (49)
229465902041427
Vasile Dinca  •  14 Ianuarie 2022, 22:04

Mai terminați odată că ne am saturat! Ați ajuns aici...ajunge, liniștiți va! Niciunul nu sunteți...deosebit!

203208766740177
Paco Welsch  •  14 Ianuarie 2022, 21:39

Vulgaritatea personificată

22robert03
22robert03  •  14 Ianuarie 2022, 16:52

Urla rana in Prodanca

Vezi toate comentariile (49)
Comentează