GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SCANDAL

Ce i-a arătat Anamaria Prodan pe telefon lui Reghecampf: „Mă înjura cu mâinile la spate”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 septembrie 2022 10:07 / Actualizat duminica, 25 septembrie 2022 14:36

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au fost implicați, vineri seară, într-un conflict violent. Cei doi s-au bătut în plină stradă, iar impresara a dezvăluit de la ce a pornit totul.

Pe imagini se vede cum Anamaria Prodan îi arată fostului ei partener ecranul telefonului înainte ca cei doi să se lovească reciproc. Reghecampf a părut că vrea să plece, a fost oprit însă de Ana, iar ulterior conflictul a degenerat într-o altercație reprobabilă.

Anamaria a dezvăluit ce i-a arătat antrenorului pe telefon, înainte ca cei doi să-și împartă pumni. 

+45 FOTO

Anamaria Prodan: „Filmarea începe cu mine când îi arătam câte sute de articole sunt despre noi”

„Cred că cine îl sfătuiește, o face foarte rău. Există imagini filmate, de la A la Z, le-am dat și aseară la poliție. Finul meu a făcut filmarea, de frică să nu esclaladeze scandalul. Această filmare începe cu mine când îi arătam câte sute de articole sunt despre noi și să terminăm povestea, dar el mă înjura, cu mâinile la spate, mândru de el. 

Ceea ce se vede este un bărbat mic care mă lovește, iar el se duce și dă declarații că nu m-a lovit. Faptul că te duci și faci așa ceva, iar eu nu dau în el ca într-un străin. Pe mine nu are cum să mă bată nimeni, dar mi-am adus aminte că este tatăl copiiilor mei. 

De-a lungul relației noastre am avut momente în care plângeam pe stradă, în intersecție, că nu știam ce să fac ca să salvez căsnicia. El mă șantajează cu înregistrări de acum 3 ani, când îl amenințam eu cu imaginile cu amanta. El este în țară de o săptămână, dar n-a sunat deloc copilul să vină să-l vadă. El face totul doar pentru presă”, a declarat Anamaria Prodan potrivit realitatea.net

Anamaria Prodan: „Mi-a dat o palmă, un pumn”

Impresara a continuat acuzele la adresa lui Reghecampf, și a orbit despre motivul pentru care antrenoul s-a dus de fapt la casa de la Snagov.

„A venit să aducă o invitație la botez fostului nostru naș, care stă lângă noi. A stat acolo, dar am înțeles că îi era frică să intre. Dacă e treaz, nu are curaj nici să respire în fața mea. Probabil a văzut că nu sunt acasă și a intrat prin spate. Bona i-a spus să plece, dar nu a vrut. 

A venit peste Bebeto ca să-l ia și să plece cu el, iar cel mic i-a spus că nu vrea să plece. Bona m-a sunat. L-am întrebat de ce a venit? Să terorizeze copilul? A urmat o serie de înjurături. I-am spus că sun la poliție, iar el a plecat la petrecere. Când a venit acasă i-am văzut mașina șoferului, același om care mi-a pus microfoane în casă la îndemnul lui Reghecampf. 

L-a sunat și a ieșit, a făcut 3 pași și ne-am oprit în locul în care au început filmările. Mi-a dat o palmă, un pumn, l-am rugat să nu mai dea, dar nu puteam sta cu mâinile în sân. Eu nu-l mai recunosc”, a mai spus impresara. 

VIDEO Bătaia dintre Anamaria Prodan și Reghecampf

Citește și: 

Gigi Becali, prima reacție după bătaia dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan: „Ce să faci, tată?”
FCSB
Gigi Becali, prima reacție după bătaia dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan: „Ce să faci, tată?”
Primele declarații ale lui Reghecampf după scandalul cu Anamaria Prodan: „N-am dat în ea” » Imaginile îl contrazic
Scandal
Primele declarații ale lui Reghecampf după scandalul cu Anamaria Prodan: „N-am dat în ea” » Imaginile îl contrazic

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (21)
pladimirvutin
pladimirvutin  •  26 Septembrie 2022, 23:01
Postat de laurkro pe 26 Septembrie 2022, 20:33

Promovând *** de genul, gazeta de perete gsp și-a dat dovada a ce poate. Nimic.

Gazeta inainte de toate e un business, care trebuie sa faca bani, iar banii se fac din click-uri, pe care eu, tu, si mii de alti cititori le dau pe articole. Stiu ca Prodanca si reghe sunt cah, dar totusi genereaza click-uri, deci aduc bani, fara de care Gazeta s-ar prabusi. Esti dispus sa dai 10 euro de exemplu, lunar, ca sa vazi numai articole despre David Popovici, analize tehnice ale meciurilor, si alte subiecte strict sportive? Probabil ca nu. Atunci indura bataile intre personajele astea supra-Caragialesti, tati...

laurkro
laurkro  •  26 Septembrie 2022, 20:33

Promovând *** de genul, gazeta de perete gsp și-a dat dovada a ce poate. Nimic.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gigelos
gigelos  •  26 Septembrie 2022, 18:49

Ok. Pe tipul asta ,Reghe , il stiu , e cel ce ne-a ingropat cu Danemarca pe nisip .Dar cucoana asta cine e ? Ce stie sa faca ( nu vorbesc de clonari carduri si alte activitati ...vezi convorbirea cu actuala doamna Reghe ) .Ce o recomanda ? Pe *** macar , sa zicem , vocea , talentul si musca .Rea de musca ..dsr pe asta ? Nimic .Nada . Zero barat .Gata .La revedere .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close