GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MONDEN

Ce decizie drastică a luat Anamaria Prodan după scandalul cu Laurențiu Reghecampf: „Vreau să trăiesc în liniște”

Anamrai Prodan s-a mutat în Dubai. +49   FOTO
Anamrai Prodan s-a mutat în Dubai.

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 iulie 2021 10:36 / Actualizat vineri, 23 iulie 2021 12:51

Anamaria Prodan s-a decis să se mute alături de copii săi în Dubai după scandalul privind divorțul de soțul său, Laurențiu Reghecampf, despre care s-a scris că ar avea deja altă relație.

Soția tehnicianului despre care s-a spus că țintește o revenire la FCSB dispune de un apartament aflat într-un complex imobiliar de lux din Dubai, Downtown Residence, situat vizavi de celebrul Burj Khalifa și a decis să se mute împreună cu familia acolo.

Gigi Becali, nemilos cu un jucător după victoria FCSB-ului din Conference League: „Asemenea tâmpenii?! Zici că e speriat de bombe”
FCSB - ȘAHTIOR KARAGANDY 1-0
Gigi Becali, nemilos cu un jucător după victoria FCSB-ului din Conference League: „Asemenea tâmpenii?! Zici că e speriat de bombe”

Anamaria Prodan s-a mutat la Dubai: „Vreau să-mi aud Lamborghiniul”

„Mizeria asta nu mai poate să continue. Reghecampf să-și asume viața aleasă, pentru că eu și copiii mei vrem să mergem mai departe la fel de demni cum am fost pâna acum”, a spus Anamaria potrivit Digisport.

+45 FOTO

Da, vă pup, sunt acasă în Dubai. Chiar îmi doresc să stau puțin în liniște. Am muncit prea mult în viața mea ca să las pe cineva să-mi murdărească numele familiei și al copiilor. Am închis nebunia asta. Stau relaxată, în lux cum am trăit mereu, fie că vă place sau nu! 

Am ce nu poate avea decât puțină lume pe pământ, datorită faptului că sunt serioasă și că nu am avut vacanțe sau bărbați 'cu bani'! Nu vreau să mai aud de nimic. Să facă și să zică lumea orice. Eu vreau să aud doar motorul mașinii mele Lamborghini :) și râsul și buna dispoziție a copiilor mei”, a spus Anamaria pentru sursa citată.

Cine e fotomodelul cu care Reghecampf ar avea o relație » Anamaria a răbufnit
GSP LIVE
Cine e fotomodelul cu care Reghecampf ar avea o relație » Anamaria a răbufnit

„Eu vorbesc cu amante? Au ajuns să se lege de familiile puternice”

„Mă întrebați dacă am vorbit cu ele? Eu vorbesc cu amante? Caciuc și Raiciu și am uitat cele două nume noi vehiculate sunt ce pentru familia mea? Nimic! Păi, numele lor figurează în fiecare scandal din familiile puternice. 

+41 FOTO

Am văzut acum Raiciu cu familia Antoniei. Habar nu am cine sunt! Mă întreabă toți de ce nu verific ce a făcut Reghe. Nu vreau ca oamenii care mi-au admirat familia, viața, copiii, conduita, să creadă că toată dragostea noastră și fericirea și familia au fost niște minciuni și niște filme regizate”, a explicat impresara.

Anamaria Prodan rupe tăcerea! Declarații uluitoare despre divorțul de Laurențiu Reghecampf + cum s-a implicat Becali: „Atunci a început totul”

Citește și alte articole:

Anamaria Prodan, audiată azi la DNA » Motivul pentru care a fost chemată de procurori

Anamaria Prodan a dezvăluit tot la GSP Live: relația cu Reghe, posibila venirea a antrenorului la FCSB și conflictul cu familia Becali

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (28)
546142003497777
Florin SG  •  24 Iulie 2021, 00:09

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

st.il.
st.il.  •  23 Iulie 2021, 23:53

Când acest personaj masculin și-a lăsat familia pentru această agentă/agendă, a fost bine oare ?. Ei știu !...Acum, probabil se repetă "povestioara", cu vulpea "mâncată" de vulpiță, mai tânără, nebotuxată, flămândă tare și pusă pe făcut o nouă familie !...Nimic nou sub soare !. Totul se plătešte în viață, mai devreme sau mai târziu, cu sau fără...Lamborghini !...

824198750992033
Tiberiu Nagy  •  23 Iulie 2021, 21:15

Bravo ! Du-te fata , du-te ... run Ana , run ! Sper sa nu mai auzim de tine cel putin ... 50 de ani ?

Vezi toate comentariile (28)
Comentează