GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SPORT&BEAUTY

Momentul când Anna Lesko a decis să nu mai pună schiurile în picioare: a căzut într-o prăpastie de 20 de metri!

Anna Lesko +35   FOTO
Anna Lesko

Articol de - Publicat joi, 07 noiembrie 2019 15:50

Anna Lesko, născută în Republica Moldova, la Chișinău, este una dintre cele mai sexy vedete din industria muzicală din România și, chiar dacă a trecut printr-o naștere, arată perfect.

Merge destul de des la sală, are un antrenor personal care îi dă cele mai bune sfaturi, dar artista mai are un secret! L-a dezvăluit într-un interviu pentru revista Unica.

Anna Lesko 123 +36 FOTO

„Este vorba de o dietă de detoxifiere specială pentru ficatul nostru. Este o dietă pe care am ţinut-o de-a lungul anilor]", spune artista.

Accidentare urâtă la schi

Anna era pasionata sporturilor de iarnă, dar asta până în momentul în care a suferit o accidentare urâtă. Se întâmpla la începutul anului 2011, în Franța, când un schior a acroșat-o și a împins-o într-o prăpastie adâncă de 20 de metri. Artista a ajuns la spital, unde i s-a pus mâna în ghips!

Acela a fost momentul în care a decis să nu mai pună schiurile în picioare și s-a reprofilat pe vacanțe exotice, unde are timp să facă sute de poze pe care să le urce pe rețelele de socializare. „O femeie hot ca Anna Lesko nu vedem în fiecare zi", "Superbă", " Sexy lady", "Sexy și rea, dulce și rebelă" sunt doar câteva dintre comentariile celor cărora le ard călcâiele după Anna. 

Anna Lesko +36 FOTO

"Eu mă văd bine, iar asta este tot ce contează. Am oferit întotdeauna publicului larg exact ce și cât mi-am dorit"
Anna Lesko, artistă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
VardyParty
VardyParty  •  27 Septembrie 2023, 13:26

“Am oferit întotdeauna publicului plătitor, larg, cât mi-am dorit.”

cobra
cobra  •  26 Septembrie 2023, 10:15

*** ...***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

244682642557111
Marian Fira  •  16 August 2020, 14:59

A avut noroc ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează