GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  

Antrenorii de la Chelsea cauta talente in Romania

Articol de GSP - Publicat marti, 23 septembrie 2008 00:00

 

In perioada 11-12 octombrie, antrenorii de la Academia de Fotbal a lui Chelsea Londra se vor afla in Romania la invitatia Samsung, sponsorul principal al trupei lui Abramovici. Acestia vor lua parte la “MiniChamps”, un proiect initiat de Chelsea si Samsung si dedicat copiilor (baieti si fete) cu varste intre 8 si 14 ani, pasionati de fotbal. 

Copiii vor avea sansa sa fie antrenati de cei care se ocupa de juniorii clubului londonez, pe durata a doua zile pe stadionul de rugby “Arcul de Triumf”.

Alaturi de antrenorii englezi se va afla si fostul jucator al echipei londoneze, Dan Petrescu. El ii va premia pe cei mai buni juniori pe durata celor doua zile si le va impartasi din experienta sa la Chelsea Londra.

Daca vrei sa participi la acest proiect, trebuie sa ai intre 8 si 14 ani, sa completezi fisa de inscriere de pe www.samsungfootball.ro, declaratia de renuntare-angajament si sa ne spui de ce iti place fotbalul. Dintre cei inscrisi pe site vor fi selectati doar 200 de tineri fotbalisti.

De asemenea, Gazeta Sporturilor si Samsung s-au gandit si la cei care nu vor fi selectati. In zona deschisa publicului oricine isi va putea exersa calitatile de fotbalist si va putea sa ia parte la concursurile organizate pe durata celor doua zile, urmand sa fie premiat de ziarul de sport numarul 1 din Romania impreuna cu Samsung.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
 •  23 Septembrie 2008, 16:59

si va dati seama ca nu numai mutu o sa stea sfios intr-un colt, dar si mourinho care o sa suspine dupa carutele de bani ale lui abramovic: hai sefu ca promit sa fac cea mai tare echipa, nu mai joc cu un atacant si 5 fundasi...doar eu si piti mai facem asta, stiu...

 •  23 Septembrie 2008, 13:39

Oare Mutu se prezinta la selectie??? Il si vad intr-un colt sfios si cuminte asteptand sa ajunga o minge la el. Cred ca visul lui de o viata a fost sa joace la Chelsea .

 •  23 Septembrie 2008, 11:17

cum sefu'?asta inseamna ca o sa fac eu tusa?eu si cu joe cole,pentru ca lovin asta face si faza ofensiva?nuuuuuuu...va roooog....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează