GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CANOE

Aur pentru România! Leonid Carp și Victor Mihalachi au câștigat proba de canoe de la Europenele din Belgrad

Articol de - Publicat duminica, 10 iunie 2018 21:05

Leonid Carp și Victor Mihalachi au câștigat proba de canoe pe distanța de 500 de metri la Europenele de la Belgrad.

Sâmbătă argint, duminică aur! Acesta a fost parcursul băieților din canoea românească la Europeanul de la Belgrad.

Leonid Carp și Victor Mihalachi au terminat pe locul 2 sâmbătă, în proba olimpică pe distanța de 1000 de metri. "Tricolorii" au fost învinși doar de campionii mondiali, nemții Yul Oeltze și Peter Kretschmer. Mai puțin de jumătate de secundă a fost diferența dintre cele două bărci.

Triumful a venit însă azi pe apele sârbești. Canoea de doi românească a trecut prima linia de sosire la 500 de metri, o probă însă neolimpică. Leonid Carp și Victor Mihalachi i-au învins pe rușii Pavel Petrov și Mikhail Pavlov, dar și pe ucrainienii Dmitro Ianciuk și Taras Mișciuk.

Carp și Mihalachi fac de curând echipă, după scandalul cu meldonium în care a fost implicată Federația Română de Kaiac Canoe, în urma căreia sportivii români nu au putut participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează