Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 decembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 18 decembrie 2012 23:04

Azi, dintr-un reportaj publicat doar în ediţia tipărită a Gazetei, afli unde au ajuns marile speranţe ale fotbalului juvenil românesc care jucau în vestul Europei în urmă cu 5 ani.

Pentru unii, diferenţa între mocirlă ori maidan şi condiţii de cinci stele e prea dură: nu toţi tinerii fotbalişti care aleg drumul Vestului din adolescenţă au succes. Există şi cazuri fericite, cum sînt internaţionalii Chiricheş ori Maxim, însă destui puşti care îşi încearcă norocul în Italia, Spania ori Germania se pierd pe parcurs.

După ce Gazeta v-a prezentat 24 de tineri promiţători care joacă la academiile importante din vestul Europei, acum vă oferă poveştile juniorilor români care s-au ratat în afara graniţelor ţării.

Reportajul şi interviul cu figura emblematică a ratării la nivel juvenil le puteţi citi doar în ediţia printată, din zori la chioşcuri, nu şi pe site!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru