GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DIVORȚ

Bănel Nicoliță a divorțat după 6 ani de superba sa soție » Cum explică fostul fotbalist: „Am încercat să ne mai dăm o șansă...”

Bănel Nicoliță și Cristina
Bănel Nicoliță și Cristina

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 august 2020 15:35 / Actualizat vineri, 28 august 2020 15:35

Bănel Nicoliță (35 de ani) a divorțat de soția sa, Cristina, cu care era căsătorit din 2014.

Fostul fotbalist, în prezent finanțatorul echipei CS Făurei, a dezvăluit că a finalizat de curând divorțul de Cristina, cu care a fost însurat timp de 6 ani. „Ruptura” acestora datează de mai bine de 2 ani, însă divorțul a fost oficializat abia în lua februarie.

După ce a fost zărit pe litoral împreună cu o altă femeie, Bănel a decis să facă lumină în ceea ce privește relația sa cu fosta soție: „Nu vreau să intru prea mult în amănunte. Eu şi soţia mea nu mai suntem împreună de mai bine de doi ani. Oficial, am divorţat în luna februarie a acestui an. Am încercat să ne mai dăm o şansă, însă nu a mers şi am decis de comun acord să ne despărţim. 

Ne înţelegem foarte bine acum, avem două fete minunate, pe care trebuie să le creştem cu tot ce avem mai bun. Avem dreptul la viaţă şi pot să umblu cu cine vreau eu, sunt divorţat. Dacă nu eram divorţat, nu apăream nicioadată”, a spus Nicoliță pentru PRO TV.

Motivul despărțirii

Bănel și Cristina ar fi ajuns în acest punct după ce ex-fotbalistul ar fi început să își neglijeze familia, informează impact.ro. Acesta ar fi petrecut foarte mult timp la școala de fotbal din Făurei, punând familia pe locul 2.

Cei doi s-au cunoscut în 2008, pe când brăileanca studia la Finanțe și Bănci, iar Nicoliță evolua la FCSB. 

În afară de FCSB, Bănel a mai evoluat pentru echipe precum Saint-Etienne, FC Nantes, Viitorul, ASA Târgu Mureș, Aris Limassol și CS Făurei.

Citește și: 

Un fotbalist de top o asaltează cu mesaje pe o vedetă de televiziune care este măritată: „E obsedat de ea, îi scrie de câțiva ani!”

Brad Pitt are o nouă iubită: e cu 30 de ani mai tânără, dar seamănă perfect cu Angelina Jolie

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  29 August 2020, 18:43

Frunzulita de cicoare.... nananana pana moareeee.....

2359679150779771
Dan Oană  •  29 August 2020, 10:11
Postat de bazinga pe 29 August 2020, 01:09

...dar cu creier ZERO, daca a putut sa se marite cu ""o frumusete naturala "" cum e Banelinho !Parca-i rupt din soare banel, nu-i asa ?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

974595099240315
Vasile Lascar  •  29 August 2020, 10:06

Ca fotbalist a fost unul dintre cei mai buni....ca familist se vede treaba ca nu are talent...nici fosta lui consoarta nu a facut bine... in alegerea partenerului...a crezut sarmana femeie ca a dat lovitura financiara...banii nu aduc fericirea...doar nenorocirea !

Vezi toate comentariile (27)
Comentează